Hlavní obsah stránky
How to Boil an Egg - Rose Carrarini (EN)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2013, počet stran 136, angličtina, pevná / vázanáSbírka jednoduchých i neobvyklých receptů na vaření vajec. Proslulá anglická kuchařka Rose Carrarini z pekárny Rose Bakery vybrala své oblíbené klasické i moderní způsoby přípravy vajec, včetně úplných základů.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Sbírka jednoduchých i neobvyklých receptů na vaření vajec. Proslulá anglická kuchařka Rose Carrarini z pekárny Rose Bakery vybrala své oblíbené klasické i moderní způsoby přípravy vajec, včetně úplných základů. S knihou si můžete udělat míchaná i sázená vejce, stejně jako vdolky, lívance, koláče nebo pudinky. S touto knihou zjistíte, jak chutná a univerzální vejce mohou být.
Parametry
Výrobce | Phaidon Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2013 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 136 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | angličtina Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 9780714862415 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení