Přípravek použit jako prevence před dovolenou v Egyptě a po dobu pobytu, hlavně podáván dětem,osvědčil se.
žádné
Doporučuji.
Hylak Forte je léčivý přípravek, který se užívá při průjmech, dále při plynatosti, zácpě, dyspepsii, během léčby a po léčbě antibiotiky a při dalších onemocněních zažívacího traktu. Je určen k léčbě dospělých, dospívajících od 12 let, dětí i kojenců. Klíčové vlastnosti - okamžitý účinek na obnovu střevní mikroflóry - vhodný pro dospělé, děti i kojence - jednoduché podávání Účinný lék pro trávící ústrojí Hylak Forte Léčivý přípravek Hylak Forte obnovuje rovnováhu střevní mikroflóry, a tím přináší úlevu od trávicích problémů, jako jsou průjem, zácpa, křeče či nadýmání, které obvykle vznikají v důsledku střevních infekcí, při užívání antibiotik, nebo často i při cestách do exotických zemí. Jedná se o tzv.
Porovnat ceny od 162 Kč5 | 220x | ||
žádné
Doporučuji.
Pomáhá
Chuť příšerná
Nejlepší lék na nevolnost a průjem. Vyzkoušeno i při cestách do vzdálených destinací a vždy nás zachránil od větších průšvihů
Chutná jak ocet
Dobré na úpravu funkce střev např. po užívání antibiotik.
Nevím.
Je to určitě lepší a šetrnější prostředek než většina laxativ.
při zažívacích potížích vždy pomůže
Přírodní
Na střevní potíže velmi dobrý
Najlepšie kvapky na zažívacie problémy, či hnačku, ale aj zápchu
Nejlepsi a nejlevnejsi prebiotikum na obnovu strev
Nic
Ja Hylak používam ako probiotikum a som spokojná. Nakolko na Slovensku tento produkt vypadol z predaja vyuzila som lekáreň v Česku. Ďakujem !
DOPORUČENO
NIC
VŠE OK
jsem spokojena
pro střeva to pravé při střevních problémech
není k dostání
I jsem se rozčílil nedávno , když jsem zjistil, že lék se vyrábí u nás a vyváží do Němec!
Pokaždé spolehlivě pomůže. V domácí lékárničce ho vždy musím mít.
Věřím mu.
Již jsem ho užívala. Produkt je skvělý, dle popisu.
Dobře pomáhá
O
Je super
Žádné
Vůbec nepomohl.
mám problémy s vyměšováním,zácpa,kterou střídají průjmy snadné užívání produkt užívám asi měsíc,průjmy nejsou už tak časté,zato nastoupila permanentní zácpa,takže žádná výhra produkt užívám zhruba měsíc,ráno při snídani
po měsíčním užívání žádné výrazné změny
zabírá
nic