Doporučuji
Přípravek Ibumax se užívá při mírné až střední bolesti, například při bolesti hlavy, zubů, zad, při bolestivé menstruaci, při bolesti svalů a kloubů provázející chřipková onemocnění, při poranění měkkých tkání jako je pohmoždění a podvrtnutí, dále při horečnatých stavech při chřipkových onemocněních a jako doplňková léčba horečnatých stavů při jiných onemocněních. Přípravek se dále užívá k léčbě zánětlivých a degenerativních onemocnění kloubů (artritidě a artróze) a páteře, nebo postižení měkkých tkání pohybového ústrojí provázených bolestivostí, zarudnutím, otokem a kloubní ztuhlostí. Přípravek je určen pro dospělé, dospívající a děti od 6 let. Balení obsahuje 50 tablet.
Porovnat ceny od 44 Kč5 | 10x | ||
4 | 12x | ||
3 | 1x | ||
2 | 0x | ||
1 | 0x |
Doporučuji
Byl mi doporučen a vyhovuje.
Žádné nedostatky.
Výhodnější větší balení Platíčko si člověk může vzít s sebou, protože bolest se může objevit kdykoliv a kdekoliv Na bolest super
Předpokládám, že bude účinný tak, jak je napsáno na obalu.
Nejsou.
Na bolest v kolenou zabral za tři dny. Takže spokojenost, chodím lépe. I bolavé rameno je v pohodě. Nedráždí žaludek.
Žádné
zabere Ok
nic jsem nenašel
z pestré nabídky jsem si vybrala tento produkt protože jsem jej ještě neměla
ucinok prakticky zhodny s inymi liekmi s tou istou ucinnou latkou tablety sa daju dobre rozpolit a teda sa na presnejsie davkovat vyhodna cena
vedlajsie ucinky ako vsettky lieky s touto ucinnou latkou
dobra volba, pokial hladate liek s ibuprofenom. mne pomaha hlavne pri bolestiach krizov a zubov. nie je u mna moc ucinny pri bolestiach hlavy.
splnilo to co jsem očekával