účinný
Tento repelentní sprej od Incognito je zcela výjimečný - je 100% přírodní, a přesto má stejnou absolutní účinnost proti komárům, klíšťatům, muškám, ovádům, blechám, vosám či včelám jako spreje založené na sloučenině DEET, která se nachází v běžných repelentech. Chrání jak proti běžným komárům, tak i proti moskytům přenášející viry zika, malárii, dengue a chikungunya a všem dalším 3 500 druhům…
Porovnat ceny od 90 Kč5 | 121x | ||
4 | 31x | ||
3 | 7x | ||
2 | 3x | ||
1 | 3x |
účinný
Už minulý rok som vyskúšala tento prípravok, ja aj moja 4-ročná vnučka. Repelent som striekala nielen na obuv,ale aj na kožu. Ani raz sme nemali kliešťa, ani žiadnu alergickú reakciu z repelentu. Repelent sme používali každý deň, keď sme šlido lesoparku
Tento rok som si ho znovuobjednala.
Repelent jsem používala v Egyptě na místní komáry, kteří večer velmi bolestivě štípali a dlouho to bolelo. Tento se mi osvědčil na 100%, funguje i při nastrikani na ložní prádlo ap. Při použití na tělo žádné reakce. Silná citrusová vůně mi nevadí, naopak je příjemně přírodní a funguje hodiny. Mohu jen doporučit.
upřednostňuji přírodní preparáty...
žádné jsem neshledala
Funguje výborně.
Zatím žádný štípanec. Takže repelent funguje.
Funguje a krasně voní,kupují druhé balení.
Velice příjemný repelent, hlavně pro děti.
Doporučuji pro celou rodinu
Používám sprej denně na psa proti klíšťatům a zatím super.
Úžasně voní a pomáhá. Jediný, která snesu i na noc.
Za mě funguje :)
Voní a funguje. Při pobytu v Tanzánii nás nic nekouslo :).
Máme již druhou sezónu a s použitím zatím žádné klíště
Někdy dělá fleky na oblečení
Pouzivali jsme jiz dve leta pro maleho i pro mne. Nemeli jsme moc klistat, ale ani jedno v den pouziti. Vzdy jsme pouzili tam, kde jsme je dostali a uz se to nezopakovalo. Spokojenost.
vyzkoušeno v mokrém lese, který byl plný komárů a ůčinkuje velmi dobře, přírodní složení, šetrné k pokožce
příjemná vůně a hlavně funguje
Voní Funguje Lze aplikovat na kuzi
Přišlo mi, že fungoval lépe než různé “predátory”, a to jsme to zkoušeli ve Finsku u jezera, jen bylo potřeba častěji aplikovat. Vůně se po chvilce vytratí, ale jinak nevadí.
Kupujeme pravidelně již několik let. Jako jeden z mála lze i na nejmenší děti, skvělé složení.
Nutné aplikovat několikrát denně
Funguje skvěle. Bez komárů, bez klíšťat. :) Dobře se aplikuje a nějak výrazně nesmrdí. Tedy aspoň nám ne :)