Hlavní obsah stránky
Jaccard Ruční tenderizér JAC-200345NS
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
PlastRozebíratelné provedení čepelí z nerez oceli, ochranný kryt a madlo z vysoce odolného plastu. Naklepávač je určený k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) neboli změkčování masa.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Informace
Popis
Rozebíratelné provedení čepelí z nerez oceli, ochranný kryt a madlo z vysoce odolného plastu. Naklepávač je určený k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) neboli změkčování masa.
Propracuje různé druhy masa, vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, zvěřinu, ale i celé krůty. Umožňuje rychlou tenderizaci i větších porcí masa, při práci se podkládá prkénkem na maso. Zkrátí dobu tepelné úpravy až o 40%. Maso je měkčí a šťavnatější.
Parametry
Výrobce | Jaccard Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Paličky na maso Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Materiál paličky | plast Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | JAC-200345NS Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení