Hlavní obsah stránky
Palička na maso Jaccard Ruční tenderizér JAC-200345NS

Jaccard Ruční tenderizér JAC-200345NS

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

PlastRozebíratelné provedení čepelí z nerez oceli, ochranný kryt a madlo z vysoce odolného plastu. Naklepávač je určený k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) neboli změkčování masa.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Informace

Popis

Rozebíratelné provedení čepelí z nerez oceli, ochranný kryt a madlo z vysoce odolného plastu. Naklepávač je určený k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) neboli změkčování masa. Propracuje různé druhy masa, vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, zvěřinu, ale i celé krůty. Umožňuje rychlou tenderizaci i větších porcí masa, při práci se podkládá prkénkem na maso. Zkrátí dobu tepelné úpravy až o 40%. Maso je měkčí a šťavnatější.

Parametry

VýrobceJaccard
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategoriePaličky na maso
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Materiál paličkyplast
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové čísloJAC-200345NS
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení