Hlavní obsah stránky
Produkt již není v prodeji
Jak nakupovat a zpracovávat maso - Václav Frič (2015, pevná bez přebalu matná)
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2015, počet stran 180, čeština, pevná / vázanáMěsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.
Podobné výrobky
Všechny podobnéKuchařky a nápoje Apetit
Všechny kuchařky a nápoje ApetitInformace
Popis
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.
Parametry
Výrobce | Apetit Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2015 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 180 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení