Hlavní obsah stránky
Ještě více hojnosti: Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně - Yotam Ottolenghi
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2018, počet stran 352, čeština, pevná / vázanáZelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech, fotografiemi i grafikou.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech, fotografiemi i grafikou. Listujte, čtěte, vybírejte, vařte a pochutnávejte si. Třeba na salátu ze syrové červené řepy s bylinkami, rýži se šafránem, datlemi a mandlemi na nudlích soba s marinovanými houbami, pikantní polévce s cizrnou a…
Parametry
Výrobce | Nakladatelství Slovart Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2018 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 352 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-7529-603-0 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení