perfektně po něm spím
CBD se nejčastěji používá při zvyšování imunity, k ochraně buněk, pro terapeutické účinky při různých obtížích, rychlejší regeneraci, kvalitnější spánek, při stresu, depresích a úzkosti, pro tlumení bolesti, podporu hojení nebo pro své protizánětlivé účinky. Začněte s jednou kapkou denně pod jazyk a za pár dní si dávku můžete zvýšit. CBD olej působí na každého trochu jinak protože reaguje s…
Porovnat ceny od 1 134 Kč5 | 131x | ||
4 | 20x | ||
3 | 12x | ||
2 | 0x | ||
1 | 9x |
perfektně po něm spím
pomáhá při bolestech zubů , snad pro lepší náladu
pomáhá na soustředění, na zklidnění nervozity, na třes
malé balení, vyšší cena
100%
Úžasné,že se tomu někdo takto věnuje.
Čo sa týka samotného oleja neviem zatiaľ objektívne ohodnotiť , pretože ho začínam užívať prvý krát. Obal a dávkovanie je vyriešené dobre
Zatím mám zkušenost pouze s CBD 15%, ale ulevilo mi od velkých bolestí při zlomenině krčku levé nohy, když nebyla operace vhodná. 20% CBD jsem už vyzkoušela a také funguje. Jsem spokojena.
S žádnými jsem se nesetkala.
Díky výrobkům s CBD jsem byla schopna zvládnout život se zlomeným krčkem, používala jsem na noc i CBDnáplasti, ulevily na celou noc, jinak bych se nevyspala, žít se zlomeninou běžný život vozíčkáře je hodně náročné. CBDmi pomohlo půlrok ulevovat od bolesti.
Jsem neskonale vděčná za tento produkt. Po půl roční episodě plné úzkostí, deprese a psychické lability jsem s pochybnostmi vyzkoušela tyto CBD kapky a najednou, všechny moje problémy zmizely ze dne na den. Používám už dva roky a jsem prakticky každý den velice šťastná. Dávám si jen jednu kapku ráno a pokud čelím nějaké stresové situaci, přidám pak v ten moment ještě jednu a opravdu cítím do pěti minut maximální uvolnění, radost a klid. Když je přestanu na pár dní používat, vrací se mi stejné stavy jako pred pár lety, tudíž jsem o jejich účinků stoprocentně přesvědčena. Tím bych tedy chtěla poděkovat za vaši poctivou práci, která mi doslova obrátila život k mnohem lepšímu.
Chtěla jsem vyzkoušet zda mi pomůže při mých problémech. Zatím ho oužívám krátkou dobu, 1 kapku denně
Uvidím po delší době jak působí
Mnohokrát děkuji za vaše výrobky. 20% CBD mi neskutečně pomohlo se spánkem. Nemůžu usnout a když usnu, nejsem schopná spánek udržet, hned se vzbudím. Nepomáhal mi ani melatonin, žádné bylinky, meditace, už ani hypnotika, nic. Od té doby co si dávám večer 6 kapek 20% CBD oleje a 5 kapek CBG+CBN, tak spím jak mimino. Spánek mi to tak upravilo, že Většinu nocí už spím sama, bez CBD. Trošku mě to dráždí v krku, chuť je prostě jak tráva, ale ty účinky jsou naprosto dokonalé. Fakt moc díky!
Chuť, ale to je fakt zanedbatelný detail
Doporučuji
Funguje
Zakoupil jsem pro otce s RS a babičku co má kyčelní problémy a oba si moc pochvalují.. budu kupovat i nadále.. :-)
Věřím v léčebnou sílu konopí od vás
tento olej "má zápach konopí"
doporučuji
Uvidíme, asi to bude dobré 4 dny je málo
Pomáhá při mém specifické onemocnění, které jsem získala jako bonus k druhému očkování na covid.
Výborný produkt. Funguje na vše deklarované
Spaní se zhruba po týdnu opravdu zlepšilo.
Chuť
Mám třetí, u mě funguje.
Konečně klidný spánek.
2 x1 za den -dobře spim a citim zlepšení a hodně
ted chci objednat dálší
Kvalitní olej
Olej (kapky) CBD 20% máme již opakovaně, je to opravdu kvalita. Manželovi rapidně zlepšil zdravotní stav.
Zlepšení spánku
Téměř nesnesitelná chuť
Už si ho nekoupím,podívám se po jiném vašem produktu.