produkt mi byl doporučen, snad bude super
žádné
podukt teprve zkouším
Konopný táta CBD Konopný olej je vhodný pro rekonvalescenci po sportovním výkonu, tréninku, uvolnění, zmírnění svědění a mnoho dalšího. Konopný olej se používal již po tisíciletí. Díky obsahu vyváženého poměru nenasycených mastných kyselin omega–3 a omega–6 patří mezi nejcennější rostlinné oleje vůbec. Je přirozeným zdrojem vitamínů A, B1, B2, B3, B6, C, D a E.
Porovnat ceny od 576 Kč5 | 142x | ||
4 | 39x | ||
3 | 11x | ||
2 | 4x | ||
1 | 12x |
produkt mi byl doporučen, snad bude super
žádné
podukt teprve zkouším
Pro mne asi slabé. Příště si koupim alespoň 10. Ale jinak velká spokojenost.
dobré spanie, adaptogén
manželovi pomáhá
Byl mi doporučen kamarádkou
O žádných nevím
Po užívání děnně po dobu asi tří týdnu mám pocit, že jsem klidnější a více v pohodě.
Zkouším prvně pí 1 kapce. Zatím nemohu hodnotit.
Nic.
Rychlost dodani, vse super na strankach vysvetleno. Uzivam par dni, tak zatim nemuzu napsat jestli funguje. Ale budu doufat ze ano
Chut, priste si koupim uchucene. Chutna to jako seno:-D
vše ok
beru jen krátce
Produkt používám tři roky, pomohl mě i mé fence. Používáme denně.
Za mě výborný produkt od osvědčeného výrobce, nedám na něj dopustit.
No, klady z vlastní zkušeností říct nemohu, kupovala jsem je pro 87 letého tatínka. On nic neříkal, ani negativum, ani pozitivum.
Bohužel jsem na tatínkovi pozorovala obrovský útlum, zhoršil se mu pohyb, přestal vnímat, hůře než před kapkami. Motala se mu hlava, horší koordinace. Já to tatínkovi koupila na Alzheimera, bohužel jsme kapky museli po třech týdnech úplně vysadit.
Pro nás kapky pro tatínka nebyla dobrá volba
Zatím nepocituji nic
použití teprve dnes ráno, nelze hodnotit
zatím nelze hodnotit, ale věřím , že bude účinný
Super účinný.
Měkké kapátko. Když ho stisknu nechtěně, zavádíme o něj, tak to ukápne dřív. Na podlahu nebo stůl.
Kvalitní výrobek, který splňuje to co slibuje.
Rychlejší a kvalitnější spánek.
Opravdu musím zhodnotit po skoro měsíci užívání, že mi to pomohlo se zklidnit od stresu, úzkosti, napětí. Díky za to!
zklidnění těla i mysli
mrzí mě, že přírodní, mnoha lety vyzkoušené přípravky nemohou být využívány ve větší míře.
Jsem spokojená.
Zbytečné