Hlavní obsah stránky
Příroda Kremer Bruno P., Oftring Bärbel: Proč je šlehačka tuhá?

Produkt již není v prodeji

Kremer Bruno P., Oftring Bärbel: Proč je šlehačka tuhá?

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Čeština, počet stran 144, rok vydání 2011, pevná / vázanáNěkteré všední věci nám někdy připadají nevysvětlitelné. Jedná se o jevy, které všichni známe a už jsme je někdy viděli, a některé nám dokonce vadí, například škraloup na mléce.

Podobné výrobky

Všechny podobné
Mohlo by vás zajímat

Informace

Popis

Některé všední věci nám někdy připadají nevysvětlitelné. Jedná se o jevy, které všichni známe a už jsme je někdy viděli, a některé nám dokonce vadí, například škraloup na mléce. Pokud mléko nepijete a kávu máte raději černou, tak jste se už možná ptali u sklenky sektu, co to tu vlastně bublá? Mnohé pivaře pak jistě napadla – přinejmenším po třetím pivu – vskutku filozofická otázka: Jak to, že má žluté pivo bílou pěnu a proč ta pěna tak pěkně drží. Tak co,

Parametry

VýrobceEuromedia Group
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategoriePříroda
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykčeština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran144
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2011
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbapevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo978-80-242-2973-7
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení