Hlavní obsah stránky
Kuchyňské nože KAI Brousek kámen hrubost 3000
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
I při každodením používání ten nejkvalitnější nůž ztrací svojí ostrost, a proto je nutnost nůž čas od času přiostřit na ocílce, která by měla být delší než samotný nůž. Ocílka musí být zásadně tvrdší, než samotný nůž. Doporučujeme vybírat ocílku vždy z modelové série nožů. Při vyšším poškození ostří je třeba nůž nabrousit na brusném kameni.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
I při každodením používání ten nejkvalitnější nůž ztrací svojí ostrost, a proto je nutnost nůž čas od času přiostřit na ocílce, která by měla být delší než samotný nůž. Ocílka musí být zásadně tvrdší, než samotný nůž. Doporučujeme vybírat ocílku vždy z modelové série nožů. Při vyšším poškození ostří je třeba nůž nabrousit na brusném kameni. Ty se dělí podle zrnitosti od nejhrubší po nejjemnější. VLASTNOSTI BRUSNÉHO KAMENE KAI tento brusný kámen je třeba…
Parametry
Kategorie | Brousky, ostřiče a ocílky Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení