Hlavní obsah stránky
Kuchyňské nože KAI Brousek kámen hrubost 3000

Kuchyňské nože KAI Brousek kámen hrubost 3000

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

I při každodením používání ten nejkvalitnější nůž ztrací svojí ostrost, a proto je nutnost nůž čas od času přiostřit na ocílce, která by měla být delší než samotný nůž. Ocílka musí být zásadně tvrdší, než samotný nůž. Doporučujeme vybírat ocílku vždy z modelové série nožů. Při vyšším poškození ostří je třeba nůž nabrousit na brusném kameni.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

I při každodením používání ten nejkvalitnější nůž ztrací svojí ostrost, a proto je nutnost nůž čas od času přiostřit na ocílce, která by měla být delší než samotný nůž. Ocílka musí být zásadně tvrdší, než samotný nůž. Doporučujeme vybírat ocílku vždy z modelové série nožů. Při vyšším poškození ostří je třeba nůž nabrousit na brusném kameni. Ty se dělí podle zrnitosti od nejhrubší po nejjemnější.  VLASTNOSTI BRUSNÉHO KAMENE KAI tento brusný kámen je třeba

Parametry

KategorieBrousky, ostřiče a ocílky
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení