Hlavní obsah stránky
  • Sáček na potraviny la.va Lava sáčky pro suché zrání masa 4 ks
  • Sáček na potraviny la.va Lava sáčky pro suché zrání masa 4 ks
Sáček na potraviny la.va Lava sáčky pro suché zrání masa 4 ks

la.va Lava sáčky pro suché zrání masa 4 ks

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Počet kusů 4Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3 °C můžete během 3 až 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé. Sáčky jsou vhodné nejen pro suché zrání hovězího masa ale také pro sušenou šunku a fermentované produkty.

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Informace

Popis

Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3 °C můžete během 3 až 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé. Sáčky jsou vhodné nejen pro suché zrání hovězího masa ale také pro sušenou šunku a fermentované produkty. K odsátí vzduchu ze sáčku můžete použít jakoukoli výkonnou vakuovačku. Při zrání masa je třeba dodržet teplotní rozmezí mezi 0 až 2 °C a umístit sáček s masem ideálně na nějaký rošt, aby neležel

Parametry

KategorieSáčky na potraviny
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet kusů4
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení