Hlavní obsah stránky
la.va Lava sáčky pro suché zrání masa 4 ks
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Počet kusů 4Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3 °C můžete během 3 až 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé. Sáčky jsou vhodné nejen pro suché zrání hovězího masa ale také pro sušenou šunku a fermentované produkty.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Informace
Popis
Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3 °C můžete během 3 až 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé. Sáčky jsou vhodné nejen pro suché zrání hovězího masa ale také pro sušenou šunku a fermentované produkty. K odsátí vzduchu ze sáčku můžete použít jakoukoli výkonnou vakuovačku.
Při zrání masa je třeba dodržet teplotní rozmezí mezi 0 až 2 °C a umístit sáček s masem ideálně na nějaký rošt, aby neležel…
Parametry
Kategorie | Sáčky na potraviny Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet kusů | 4 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení