snadná obsluha pro dítě
po měsíci vydrží baterka 3 hodiny takže jsou hodinky k ničemu
S dětskými chytrými hodinkami WatchY2 jste stále ve spojení – ať už jsou vaše děti ve škole, u babičky nebo objevují svět s kamarády. Díky jednoduchému ovládání vám snadno pošlou hlasovou či textovou zprávu a zabudovaná GPS se postará o to, že se nikam nezatoulají. Pro případy malé i velké nouze jsou pak hodinky vybavené SOS tlačítkem. Máte tak jistotu, že se vám vždy dovolají a budou v pořádku.
Porovnat ceny 2 490 Kč5 | 54x | ||
4 | 39x | ||
3 | 26x | ||
2 | 12x | ||
1 | 20x |
snadná obsluha pro dítě
po měsíci vydrží baterka 3 hodiny takže jsou hodinky k ničemu
Aplikace hodinek nechce prebytecna prava a tudiz nechce spechovat
funkce jsou slabe lokace je spise dilem nahody customizace fungovani hodinek je take spise iluze a chtelo by to doladit support kolem hodine je jenom team, ktery mlzi, lze a odvadi pozornost. Jako u vsech jejich produktu, se kterymi jsem mel co docineni
Je to ceska znacka, ktera se nesnazi shromazdovat a preprodavat data. Ale testovani produktu, nebo duraz na kvalitu je velmi nizky. Tim padem je to zase jen polovicaty produkt, kde se voli mezi plusy a minusy a snazime se trerfit tam, kde nam to aspon trosku vyhovuje. Potencial, byt nejlepsi to urcite ma. Jen ho firma evidentne nehodla vyzuit
GPS absolutně nefunguje. Vůbec se to neshoduje ani když se to dá do pohybu. Až 1km odlišnost.
Od výrobků a jeho preferencí očekávám správnou funkčnost ale BOHUŽEL
jde přes ně volat
Jsou dobrou náhradou za mobilní telefon. Ještě jsme ho dceři nechtěli kupovat už kvůli velikosti. hodinky nám zatím připadají jako lepší řešení.
Ideální hodinky pouze na telefonování, bez her a dalších rušivých aplikaci.
Rychle poskrabane sklo, aplikace v mobilu otřesná, vypadávání hovoru.
Kdybych se příště rozhodoval, které hodinky, tak tyto asi ne.
na malou ruku
Hodinky jsou včetně sim karty. Přes tu se volá i posílá hlasové zprávy.
na dětskou ruku
Hodinky mají v balení sim kartu, která má základní tarif. Takže můžete hned s nimi fungovat.
Volání s dítětem, v celku dlouhá doba výdrže baterie
GPS nepřesná Nelze se přečíst více zpráv. Jen poslední.
Chytré hodinky pro dítě se sim kartou. Jde na ně volat nebo posílat zprávy a dítě tak máte pod kontrolou když někde je.
simka v balení
Hodinky máme jako náhradu za mobil při komunikaci s dítětem. Můžeme mu na ně zavolat.
Zatím je můj 6lety vnuk i jeho rodiče absolutně spokojeni.
komunikace
Na dětské hodinky jsme četl dost různých názorů. My jsme doma s nimi celkem spokojeni. Používáme to hlavně v komunikaci. Vím, že je tam i možnost přes gps zaměřit polohu, ale zatím jsem to nepotřeboval.
Pro inf.telefonat či SMS s dítětem je vše ok. Snadné ovládání.
Hodinky by mohly mít více funkcí.
Dodávané se simkatrou, šroubováčkem a pinzetou.
Nedostatečné nastavení. Hodinky buď řinčí na celý kolo nebo dítě neví, že mu voláte jelikož nevybrují. Ač je uvedeno, že hodinky hledají polohu třemi způsoby tak mi to neustále ukazovalo nesmysly. Buď mi to ukazovalo, že mám dítě v ekodvoře nebo psím výběhu a nebo v kolejništi. Poloha nebyla ani trošičku přesná i když jsem zkoušela různé nastavení. Na nastavení doby nerušit mi chyběli další políčka takže to šlo nastavit jen na první 4 vyučovací hodiny pak už smůla. Nechápu ty kladné recenze protože tenhle produkt byl fakt katastrofa.
Lze se na ně dovolat
přesnost GPS je zoufalá žádné hry pro děti
už bych si je nikdy nekoupil!
Dobrý den, aplikace v telefonu mi hlásila, že jsou lamax hodinky offline. A nedařilo se mi je spojit. Proto jsem aplikaci odinstalovala a pokusila se aplikace znovu stahnout. Bohužel však při přihlášení do aplikace, po mě chtělo nahlásit jen NOVÉ zařízení. Jaká je prosím možnost, jak přihlásit a spojit stávající zařízení .. Děkuji za odpověď Lenka Dolejší
Pro jeho uváděné parametry
Výdrž baterie je KATASTROFICKÁ i při nastavení nejnižších požadavků
Byl měsíc na dodání, dnes již měsíc a týden a bez omluvy nedodáno
Hodinky mají v sobě sim kartu, takže jsou tam měsíční poplatky, ale cena není vysoká a dost záleží jak moc hodinky používáte. Skvělé je že můžete posílat oboustranně hlasové i textové zprávy a případně je i zaměřit přes gps.
Nemůžu hodnotit, protože prodejce neměl zboží k dispozici a ani během 2 měsíců je nenaskladnil ač je měl v nabídce.