Hlavní obsah stránky
Le Manoir aux Quat'Saisons: The Story of a Modern Classic - Raymond Blanc (EN)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2016, počet stran 480, angličtina, pevná / vázanáA personal tour of Raymond Blanc's legendary restaurant-hotel through the four seasons, with 120 recipes from his celebrated kitchens.Set in the rolling Oxfordshire hills, Le Manoir aux Quat'Saisons is a bastion of haute cuisine and a beacon of l'art de vivre. It is also the only country house hotel in Britain to have held two Michelin stars for more than three decades, presided over by the great chef Raymond Blanc.This book is Raymond's personal tour of Le Manoir through the four seasons; the ultimate host, he lovingly reveals the stories behind rooms that are luxuriously appointed and gardens that are ravishingly beautiful.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
A personal tour of Raymond Blanc's legendary restaurant-hotel through the four seasons, with 120 recipes from his celebrated kitchens.Set in the rolling Oxfordshire hills, Le Manoir aux Quat'Saisons is a bastion of haute cuisine and a beacon of l'art de vivre. It is also the only country house hotel in Britain to have held two Michelin stars for more than three decades, presided over by the great chef Raymond Blanc.This book is Raymond's personal tour of…
Parametry
Výrobce | Bloomsbury Publishing Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2016 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 480 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | angličtina Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 9781408816905 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení