Skvělý obraz, nádherné barvy

Skvělý obraz, nádherné barvy
Na doporučení přátel. Produkt používám denně.
Zatím splnil všechna očekávání.
Všetko je ok
Krásné barvy,ostrý obraz.dobrá ovladatelnost
Skvělý obraz i zvuk, skvělé ovládání Magic remote.
Nemožnost upravit si pořadí kanálů tak, jak chci. Zbytečná tlačítka na ovladači na streamovací služby, nelze je přemapovat.
skvělý obraz, skvělý zvuk, mnoho funkcí
Nejsem televizní maniak, nepotřebuji extrovky. TV mi vyhovuje.
Splňuje veškerá očekávání na výbornou.
Dobrá cena.
Příjemná velikost.
Moderní provedení.
Možnost přizpůsobit obraz i zvuk uživatelským požadavkům.
Úplně zblízka je obraz trochu neostrý.
Některé aplikace se občas dlouho načítají.
Nákupu nebudete litovat.
nic..normalni televize v dnesni dobe
vysoka spotreba elektriny
koupila jsem ji kvuli prijatelne cene
Vše nad očekávání
Splnila očekávání
DOBRÁ CENA
velmi spokojen, dobra kvalita obrazu i zvuku a spousta aplikaci ,televizor má pěkný dizajn
chybějící konektor na připojeni sluchátek, ne každý používá bluetooth sluchátka
s televizorem jsem spokojen
Protože už hůř vidím potřeboval jsem větší obrazovku, televizor má ostrý obraz, dobrý zvuk, televizi využívám denně - jsem spokojen
Zatím jsem nezjistil žádné nedostatky, má však tolik dalších funkcí, které nevyužívám a asi nebudu využívat, navrhoval bych verze pro seniory, bez připojení k síti, propojení s téměř všemi přístroji v domácnosti ale mít Light verzi pouze jako televizi.
skvělá televize
brzké doručení, dokument o zakoupení, kvalitní přístroj
prozatím žádné nenacházím
vaši firmu doporučuji svým známým
Pekny cisti obraz....4k.....cena odpovida kvalite
LG máme stále.
TV LG 43" LED jsem si vybral s ohledem na mnoho funkcí vč. přímé komunikace s elektronikou od Aplle a velmi kvalitnímu obrazu. A dále kvůli ovladači s "optickým" ukazovátkem umožňujícím rychlé a snadné ovládání funkcí TV. TV používám prakticky po celý den vč. večera.
Za danou cenu vynikající TV.
super ovladač
rychlá odezva
obraz paráda
internet válí na jedničku
Koupil jsem TCL - internet nejel,sice android,ale byl jsem zklamaný, ovladač,odezva,net.
Zakoupil jsem LG a úplně jiná liga.
Ano dal jsem o 3000,- víc ,ale za tu kvalitu provedení... se to vyplatilo,mohu jen doporučit .
Cenově dostupný , dobrá kvalita obrazu. Použití denně několik hodin.
Absence návodu k obsluze