Recenze LG FA49V5VW1W

Předem plněná parní pračka LG FA49V5VW1W dokáže vyprat 9 kg prádla. Můžete si vybrat ze 14 programů a 12 doplňkových funkcí. Chytrá parní pračka LG FA49V5VW1W je vybavena motorem Direct Motor Drive, který je připojen přímo k bubnu pračky. Je to užitečný spotřebič a díky vylepšené technologii Steam odstraní mnoho alergenů v prádle a minimalizuje pomačkání s vysokou účinností praní.

fors23. února 2026

Perfektně pere, snadné ovládání, přes wifi upozorní na konec praní, tichá, šetrná k prádlu

rrrudolf23. února 2026

ještě jsme plně nepoužili

je tichá

Jiří Horák10. ledna 2026

Tichá, rychlá, konektivita funguje

Těžka, umísti do skříňky náročné

Max spokojenost, nelituji nákupuo

Registrovaný uživatel5. září 2023

Inteligentní spotřebič. Krásně si naváží prádlo a poté upraví zvolený program. Relativně tichý spotřebič. Velmi jednoduché a intuitivní ovládání. Velký buden.

Zatím nemohu hodnotit, vypráno pouze 2x

Celková spokojenost Uvidíme časem. Jsem zvědavá na životnost spotřebiče, cena nepatrně vyšší než srovnatelné konkurenční některé pračky.

Registrovaný uživatel3. srpna 2023

S touto značkou jsem byla vždy spokojena, proto opět tato volba. Pere krásně, buben dostatečně prostorný a i se do ní dobře dává. Tichá. Dostatečné množství programů. Pračku použivám aspoň 4x v týdnu. Super program je 14 mn - krátký program nebo 59, hlavně kvůli tomuto programu byla vybrána. Už jsem měla tu možnost mít a super. A poslední důležítý - 10 let záruka na motor.

Pračku určitě doporučuji. Jak kvůli spotřebě, tak kvalitě a programům.