Je to naprostá jednička mezi parfémy ,vůně dlouho drží a krásně voní .zakoupila jsem již vloni i letos .
Cena,hodně drahý
Parfém Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 je orientální květinová vůně pro ženy i muže, stvořená samotným Francisem Kurkdjianem roku 2017. Hřejivá denní i večerní kompozice nejlépe vynikne v chladnějším počasí, stejně jako její předchůdkyně, stejnojmenná parfémovaná voda z roku 2015. Obě vonná díla zdobí atraktivní červený design. Unisex parfém Baccarat Rouge 540 vytvářejí pouze nejvybranější ingredience.
Porovnat ceny od 6 049 Kč5 | 26x | ||
4 | 1x | ||
3 | 1x | ||
2 | 0x | ||
1 | 0x |
Cena,hodně drahý
Naprosto úžasná,velmi výrazná vůně, která se během dne mění do vůně ještě kouzelnější. Neuvěřitelná výdrž pouze při jedné kapce. Nositelka tohoto parfému nechá za sebou nesmazatelnou stopu .
Nádherná vůně, kterou si s žádnou nespletete. Oceňuji i dlouhou výdrž. Nejdřív jsem si ji šetřila na speciální příležitosti, ale teď už ji nosím všude!
Je to cena, ale dá se sehnat i kvalitní alternace za dostupnou cenu, třeba Aristei ji má velmi kvalitní.
Doporučuji, je to jedinečná vůně, kterou bude okolí obdivovat.
Top parfém
miluju tu vuni pouzivam ji uz prez rok
Naprosto překrásná vůně. Při jejím příčichnutí mě dělá šťastnou. Strašně dlouho voní. Je dokonalá
Cena
Dokonalá
Myslím ze lepší parfem není. Již léta používám chanel, dior. Ale tohle jsem nečekala, absolutní jednička. Je mi nadherne po jednom strknuti. Vůně je tak strašně příjemná. Úplně mě dostala. Koupim určitě další. Cena je vysoká ale vůně nádherná.
Krásna vôňa
TOP