Hlavní obsah stránky
Mäso a divina - kolektiv (SK)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2010, počet stran 320, slovenština, pevná / vázanáKdyž má připravované maso přinést jedinečný chuťový zážitek, významnou roli má nejen jeho kvalita, ale i poznatky o tom, jak ho kuchařsky upravit. Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho spávně uchovávat? Jaký vliv má na chuť potrava zvěře a způsob ošetření úlovku? V této publikaci najdete všechny základní informace o drůbeži a zvěřině.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Když má připravované maso přinést jedinečný chuťový zážitek, významnou roli má nejen jeho kvalita, ale i poznatky o tom, jak ho kuchařsky upravit. Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho spávně uchovávat? Jaký vliv má na chuť potrava zvěře a způsob ošetření úlovku? V této publikaci najdete všechny základní informace o drůbeži a zvěřině. Rady pro kuchaře se zabývají praktickými otázkami týkající se úpravou masa, jeho vykošťováním, porcováním, marinováním, solením, uzením a jiným způsobem tepelné úpravy.
Parametry
Výrobce | Svojtka & Co. Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2010 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 320 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | slovenština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení