Vysavač Recenze Miele Triflex HX1

Recenze Miele Triflex HX1

Tyčový akumulátorový vysavač Miele Triflex HX1 představuje skvělé řešení pro flexibilní úklid celé domácnosti. Vzhledem k nízké hmotnosti a kompaktním rozměrům se s ním snadno manipuluje. Vaše podlahy zbaví všech nečistot, je perfektním pomocníkem pro úklid výše položených míst a využívat ho lze také jako ruční vysavač. Dle potřeby si můžete výkon regulovat pomocí posuvného voliče, pro rychlé…

CoVybrat.cz
Hodnocení: 88 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Koupil bych si Miele Triflex HX-1 domů? Pokud bych žil v bytě kde jsou tvrdé podlahy a menší množství ukládacích prostor, tak bych si rozhodně představit dovedl. Pro rychlý domácí úklid je jako dělaný. A rozhodně se jedná o jeden z nejlepších tyčových aku vysavačů na trhu. Znám ze svého okolí několik majitelů spotřebičů Miele a je pravdou, že jim skvěle slouží už mnoho let. Nicméně je tu otázka ceny. Přes 10 000 Kč je za vysavač pro mnoho z nás stále příliš mnoho. Zvlášť když lze za cca polovinu ceny koupit vysavače, které jsou sice horší, ale ne o mnoho. Každopádně pokud ty peníze máte, věřím že budete naprosto spokojeni.

Více na CoVybrat.cz

kvalita zpracování

sací výkon (na aku vysavač)

bohaté možnosti výbavy

cena

koberce s vysokým vlasem dobře nezvládá

Renáta Juřicová7. ledna 2024

První rok jakž takž fungoval, teď už nevysaje nic. Smetí z něj vypadává, zklamání velké

Ondřej22. srpna 2022

Výkon, počáteční pocit

Po dvou měsících spálený motor. A to s tim vysávám jen kuchyň a jídelnu. V životě jsem nestihl ani vybít baterku. Posílám na servis.

Miele mě nemile překvapilo. Jako tycovy vysavac za 14 tisíc aby vydržel 2 měsíce?

Registrovaný uživatel7. března 2022

Vybrali jsme si vysavač od renomované značky Miele, který jsme mysleli, že nám bude sloužit déle než "obyčejné" vysavače od konkurence.

po 14 ti dnech přestal nabíjet. vyměněna nabíječka, čekal jsem 10 dní bez náhrady. po necelých 2 měsících od výměny nabíječky opět nefunguje. Servis? nic, co by se odlišovalo od konkurence. Nic navíc.

Mám 100 chutí ho vzít a hodit z okna. Krám pod značkou Miele za 14.000,- !!!!!!

Jarda4. ledna 2022

po nevalných zkušenostech s levnějšími modely jsme se rozhodli pro tento a zatím nelitujeme

Zakoupeno 12/20, takže po roce stále jede jako nový. V používání téměř každý den. Snadné vysypání nečistot i vyklepání prachu z filtru. Jednou za čas je vhodné vyfoukat filtry vzduchem

Varianta rubínově červený
Registrovaný uživatel24. června 2021

dlouhá výdrž flexibilní provedení design prostě Miele

trochu vyšší hmotnost

super extra speciál