Angličtina, počet stran 2300, rok vydání 2017, pevná / vázanáModernist Bread: The Art and Science is a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet. Created by the team that published the award-winning Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, this massive treasury of practical knowledge and groundbreaking techniques captures over four years of independent research and collaborations with leading industry…
Doporučené nabídky
Bookshop.czHodnocení
83% (746)
Do týdne
Doprava od 79 Kč
Osobní odběr zdarma (1)
Doprava od 79 Kč
Osobní odběr zdarma (1)
Do týdne
Cena13 281 Kč
Nejlevnější-kn…Hodnocení
80% (168)
Týden a více
Doprava od 64 Kč
Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Doprava od 64 Kč
Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Týden a více
Cena
Nízká cena
11 555 Kč
SlovartHodnocení
100% (5)
Skladem
Neznámá doprava
Skladem
Cena14 900 Kč
Nejlevnější nabídky
Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
Enbook.czHodnocení
54% (57)
Týden a více
Doprava 79 Kč
Osobní odběr zdarma (celá ČR)
Doprava 79 Kč
Osobní odběr zdarma (celá ČR)
Týden a více
Cena11 208 Kč
Nejlevnější-kn…Hodnocení
80% (168)
Týden a více
Doprava od 64 Kč
Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Doprava od 64 Kč
Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Týden a více
Cena11 555 Kč
Libristo.czHodnocení
69% (35)
Týden a více
Doprava od 69 Kč
Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Doprava od 69 Kč
Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Týden a více
Cena11 555 Kč
Bookshop.czHodnocení
83% (746)
Do týdne
Doprava od 79 Kč
Osobní odběr zdarma (1)
Doprava od 79 Kč
Osobní odběr zdarma (1)
Do týdne
Cena13 281 Kč
SlovartHodnocení
100% (5)
Skladem
Neznámá doprava
Skladem
Cena14 900 Kč
Vývoj ceny
Hodnocení ceny
Obvyklá cena
Nejnižší cena za 30 dní
11 208 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
-2 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
Informace o Modernist Bread: The Art and Science (Box 1-5) - Nathan Myhrvold
Popis
Modernist Bread: The Art and Science is a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet. Created by the team that published the award-winning Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, this massive treasury of practical knowledge and groundbreaking techniques captures over four years of independent research and collaborations with leading industry professionals; the result is the most in-depth look at bread to date. Stunning photography brings the complete story of bread to life across more than 2, 300 pages—uncover its incredible history, loaves from every corner of the world, and the breath-taking beauty of scientific phenomena at work above and below the crust. In addition, you will discover innovative recipes and techniques developed by the Modernist Cuisine team that have not been published anywhere else. Housed in a sleek stainless steel case, this five-volume set contains more than 1, 500 traditional and avant-garde recipes, as well as a wire-bound kitchen manual so that you can easily bring all of the recipes into the kitchen in one compact collection. Modernist Bread is sure to become an invaluable resource for anyone who has a thirst for knowledge about bread or wants to advance their craft. This book is a call to arms for any baker—whether you are a strict traditionalist, avid modernist, home baker, restaurant chef, or an artisanal baker—to embrace the possibilities of invention and follow your inspiration to make breads in your own way.