snížení cholesterolu a pochvala doktorky, kupovala jsem ho pro kladnou recenzi kamarádky
žádné
MycoCholest je kvalitní kombinace houby Shiitake a červené fermentované rýže. Kapsle obsahují monakolin, který udržuje normální hladinu cholesterolu v krvi. Pro podporu účinku obsahuje přípravek také koenzym Q10 a rutin. Jedná se o doplněk stravy.
Porovnat ceny od 309 Kč5 | 89x | ||
4 | 22x | ||
3 | 3x | ||
2 | 1x | ||
1 | 2x |
žádné
Je velmi důležité bojovat s cholesterolem. Tento přípravek navíc obsahuje rutin, složku pro zpevnění cév.
Lze jen doporučit.
Opravdu pomohl. Snížení cholesterolu z 6,8 na 4,4 za dva měsíce (doloženo krevními testy).
Nic
Mycocholest užívám již 10 let a cholesterol mám v pořádku.
Skvělý produkt, který opravdu funguje. Pomohl mi snížit vysokou hladinu cholesterolu.
Doporučuji.
Opravdu snižuje cholesterol a nemusím užívat statiny.
Nikde se nemůžu dočíst, jak je to s dlouhodobým užíváním, zda se tablety musí užívat bez přestávky.
Účinnost Monakolinu K jsem si ověřila už dříve, kdy jsem užívala jiný preparát s touto látkou (preparát byl z nařízení komise EU změněn, a proto jsem ho již nezakoupila a hledala jiný s toutéž účinnou látkou). MycoCholest mne zaujal proto, že je přírodní a měl dobré recenze.
Poněkud větší kapsle, je třeba si zvyknout a opravdu hodně zapíjet.
Výsledek budu znát až po krevních testech, ale i kdyby zlepšení bylo jen malé, stále je to lepší než užívání hojně předepisovaných chemických preparátů.
Znížil mi cholesterol z 8,4 na 5,5 za polroka nebolí žalúdok užívam 2 x denne
nemám žiadne
super
Rýchle dodanie
Opravdu pomáhá, cholesterol klesl z hodnot 6,9 na 5,5 užívám dvě tablety za den.
Potravinový doplněk MycoMedica MycoCholest je za příznivější cenu a přitom má stejné složení jako výrobek od jiné firmy, který jsem dosud s dobrým výsledkem užívala, proto očekávám stejně dobrý krevní obraz...
Byl mi doporučen
Zatím nevím
Tento produkt mi byl doporučen na snížení cholesterolu a uvidíme po 3 měsících
Na snížení cholesterolu - funguje.
Opravdu má vliv na snížení cholesterolu.
nelze z krátkodobého užívání posoudit
příliš velká tableta-kapsle na spolknutí
Funguje perfektně . Cholesterol po 2 měsících užívání v normě !!!
Top produkt
Funguje dobre splnil ocekavani.
Zatim zadne.
Funguje jak má...