Recenze Naprostá šílenost: Anna na cestě z úzkosti - Tereza Kopecká (2021, brožovaná)

Středoškolačka Anna už týden nevyšla z pokoje. Jakmile to zkusila, rozbušilo se jí srdce a udělalo se jí tak špatně, až si myslela, že umře. Vrací se do školy s diagnostikovanou úzkostí, která na ni dotírá z každého rohu. Najednou je pro ni problém mačkat s jinými lidmi v autobusu nebo se vydat do školy neprozkoumanou trasou.

Alf24. listopadu 2021

Kniha manželů Kopeckých obohatila naši literaturu o kreslený román s velmi vážnou tématikou. Dokonalá znalost mentality dospívajících, stižených úzkostí ,doprovázená skvělým grafickým ztvárněním postav je počinem novátorským a nutí knihu přečíst na jeden zátah. Teprve druhé a třetí čtení vám dovolí vychutnávat detaily. Za mně skvělá práce , které nepochybně osloví čtenáře napříč všemi generacemi. Díky za ni.

Neshledala jsem žádné,