Tento produkt mi byl doporučen mojí sestřenicí z Rakovníka a tak se dostal až na Severní Moravu do Havířova. Byl mi doporučen v době, kdy jsem měla již velké potíže s vyprazdňováním, následně mi byl diagnostikován carcinom rekta. V té době jsem už měla konečník nádorem velice zúžený a hrozilo mi ucpání střev. Jen díky Vitestinku, jak já mu říkám, jsem se dočkala úspěšné operace. Lékaři se velmi divili, že mám ještě stolici při tak velkém zúžení střeva a tvrdili, že je to zázrak. A já dobře vím, že ten zázrak způsobil váš Vitestin.
Jediným nedostatkem, i když vzhledem k jeho četným přednostem, je snad jenom chuť a konsistence, na které si člověk po několika dnech užívání zvykne.
Ze začátku užívání jsem Vitestin užívala každý den ráno celou sklenici a pokračovala jsem až do mé hospitalizace a následné operace, která dopadla nad očekávání dobře. Nádor se podařilo odstranit bez případné stomie a podle histologických vyšetření není potřeba ani následná chemotherapie. V současné době užívám půl sklenice Vitestinu obden, abych střevům pomohla se vrátit do normální kondice a činnosti. Nedám na váš Vitestinek dopustit !