Hlavní obsah stránky
Natural Jihlava Rýžový škrob bez lepku 400 g
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Objem 0,4 lRýžový škrob má neutrální chuť i vůni, můžete ho používat samostatně nebo s jinými bezlepkovými moukami. Pečivo z něj je jemné, vláčné a vydrží déle než běžné pečivo.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Informace
Popis
Rýžový škrob má neutrální chuť i vůni, můžete ho používat samostatně nebo s jinými bezlepkovými moukami. Pečivo z něj je jemné, vláčné a vydrží déle než běžné pečivo. Pokud ho chcete použít na zahuštění, rozmíchejte ho nejdříve v trošce studené vody.
Škrob je vhodný pouze pro tepelné zpracování: příprava slaných i sladkých těst, na zahušťování polévek a omáček, do placek, knedlíků, noků, obalování masa a ryb.
Parametry
Výrobce | Natural Jihlava Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Škroby Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Objem | 0,4 l Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení