Doporučeno neurologem pr regeneraci nervových cest.
Neurobion je přípravek obsahující thiamin (vitamín B1), pyridoxin (vitamín B6) a kyanokobalamin (vitamín B12) a je určen pouze pro dospělé. Lze jej užívat k zabránění poklesu hladin těchto vitamínů v těle nebo k léčbě deficitu (když vaše tělo nemá dostatek těchto vitamínů). Při nízké hladině těchto vitaminů v organismu můžete pociťovat únavu nebo brnění a necitlivost rukou a chodidel. Přípravek mohou užívat pouze dospělí.
Porovnat ceny od 215 Kč5 | 53x | ||
4 | 18x | ||
3 | 10x | ||
2 | 1x | ||
1 | 5x |
Doporučeno neurologem pr regeneraci nervových cest.
Ihned pomohl, ruka přestala brnět
Nic
Mám neuropatii dolních končetin, trpím mravenčením v oblasti chodidel, pociťuji neustále chlad a nepříjemné bolesti. Užívám každý den 1 tabletu ráno, cítím se lépe.
Doporučuji lidem s podobnými potížemi .
Občas mně brněly prsty pravé ruky,Neurobion mi pomohl....prsty ,po využívání skoro celého balení,nebrní.
Funguje, ruce přestaly brnět
Doporučuji
Cítíme se po něm líp psychicky i fyzicky.
Dobré složení B vitamínů
opravdu mě pomáhá
žádné
pomáhá udržovat nemocné nervy v poklidné stavu a B12 jsou nepřekonatelné:-)
Mravenčení ustává
Nejsou poznat.
Nevím, těžko hodnotit.
Pomáhá
Vyhovuje
Dostal jsem to na bolavé ploténky a nezabírá. Vybral jsem celé balení a žádná změna
Dostala jsem doporučení v lékárně- místo milgammy, užívám 1x denně a cena je nižší než cena milgammy. Jsem spokojená.
Zatím jsem nezjistila
Jsem spokojená s dodáním z lékárny Alphega
snad pomohou s problémem.