Hlavní obsah stránky
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Slovenština, počet stran 1270, rok vydání 2012, pevná / vázanáDruhé vydání této knihy je podstatně rozšířené a doplněné o více než 200 receptur. Kniha obsahuje autorizované receptury podle Slovenských technických norem a právě podle těchto receptur lze vytvořit cenové kalkulace na všechny druhy jídel.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Informace

Popis

Druhé vydání této knihy je podstatně rozšířené a doplněné o více než 200 receptur. Kniha obsahuje autorizované receptury podle Slovenských technických norem a právě podle těchto receptur lze vytvořit cenové kalkulace na všechny druhy jídel. Receptury jsou připravovány ve dvou hmotnostních skupinách a uživatelé receptur se musí rozhodnout, podle které hmotnostní skupiny budou pokrmy připravovat. Při volbě hmotnostní skupiny je třeba mít na zřeteli složení klientely, jakož i cenové relace základních surovin používaných k přípravě pokrmů.

Parametry

KategorieHospodářství a technické vědy
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykslovenština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran1270
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2012
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbapevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení