Hlavní obsah stránky
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Slovenština, počet stran 1270, rok vydání 2012, pevná / vázanáDruhé vydání této knihy je podstatně rozšířené a doplněné o více než 200 receptur. Kniha obsahuje autorizované receptury podle Slovenských technických norem a právě podle těchto receptur lze vytvořit cenové kalkulace na všechny druhy jídel.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Informace
Popis
Druhé vydání této knihy je podstatně rozšířené a doplněné o více než 200 receptur. Kniha obsahuje autorizované receptury podle Slovenských technických norem a právě podle těchto receptur lze vytvořit cenové kalkulace na všechny druhy jídel. Receptury jsou připravovány ve dvou hmotnostních skupinách a uživatelé receptur se musí rozhodnout, podle které hmotnostní skupiny budou pokrmy připravovat. Při volbě hmotnostní skupiny je třeba mít na zřeteli složení klientely, jakož i cenové relace základních surovin používaných k přípravě pokrmů.
Parametry
Kategorie | Hospodářství a technické vědy Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | slovenština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 1270 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2012 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení