Produkt použitelný samostatně nebo ideální v kombinaci se žehličkou na vrásky Galvanic Spa. V létě přímo při slunění i po ní neznám lepší hydrataci.
Prostě super produkt
Nu Skin NaPCA Moisture Mist hydratační sprej je plný hydratačních složek, jako je glycerin a šťáva z listů aloe vera. Zlepšuje přirozenou schopnost pokožky vázat vlhkost, zanechává ji vláčnou a hladkou a vlasy zůstávají hedvábně jemné. Pomáhá chránit pokožku před nepříznivým působením větru, znečištěním ovzduší a ostatními vlivy prostředí.
Porovnat ceny od 349 Kč5 | 24x | ||
4 | 9x | ||
3 | 4x | ||
2 | 0x | ||
1 | 0x |
Prostě super produkt
NaPCA je vynikající na suchou pleť. Okamžitě pleť hydratuje a zvláční.Je to opravdu po dlouhé době vynikající výrobek, který jsem objevila. Používám každý den ráno před líčením, někdy i večer po odlíčení na obličej, ale i nohy, které mám věčně vysušené.
Super příjemný produkt
Nemám
Tento produkt používám několik let, používám ho samostatně (nanesu ho na obličej pro osvěžení),a nebo s krémem,který se krásně a rovnoměrně rozetře po celém obličeji.
Jsem velmi spokojená
Pouzivam mnoho let a velmi spokojena.Az dojdou ,objednam zase