Spalovač tuku Recenze Nutrend Fat Direct 60 cps.

Recenze Nutrend Fat Direct 60 cps.

Nový spalovač tuků, který je skvělý i před spaním. Fat Direct obsahuje účinnou kombinaci látek, která vás nechá v klidu spát. Neobsahuje stimulující látky a díky tomu jej můžete použít i ve večerních hodinách. Jedná se o doplněk stravy.

Nutrend Fat Direct 60 cps.
od 330 Kč

Hodnocení 78%

129 hodnocení

Registrovaný uživatel22. listopadu 2022

Po 2 měsících žádné výsledky.

Registrovaný uživatel17. dubna 2022

Žádný účinek

Registrovaný uživatel5. dubna 2022

beru víc jak 3 týdny a žádná změna...

Martin Paulus14. ledna 2022

-vysoká cena -pálení rtů -pocit únavy -žádný úbytek na váze

Tento prostředek se mně neosvědčil. Po dvaceti dnech jsem začal pociťovat nepříjemné pálení okolo rtů. Vydržel jsem užívat po dobu šedesáti dnů a nezaznamenal jsem ve spojení s lehkým tréninkem a upravenou stravou žádný úbytek na váze. Tento produkt nedoporučuji.

Registrovaný uživatel14. července 2021

Účinný, cítím se po delším používání (cca 4 měsíce) znatelně lépe (energie, moje váha). Doporučuji používat min.2,5 měsíce (moje zkušenost), poté znatelný účinek (alespoň pro mě).

Mohu vřele doporučit, produkt splnil mé očekávání v pomoci při hubnutí.

Registrovaný uživatel28. srpna 2020

O žádných kladech nevím. Možná jen, že vám po něm není zle.

Nefunguje.

Vyhozené peníze. Znovu si již produkt nekoupím.

andrea-smrckova25. července 2020

Přípravek nemá na váhu naprosto žádný vliv.

Registrovaný uživatel9. března 2023

necítím ani nevidím žádné účinky či změny na sobě

Registrovaný uživatel4. září 2021

Nevím

Ne

Nepomáhá, jsem unavená a nedokážu fungovat

Registrovaný uživatel15. února 2021

Hezké balení

Nefunguje

Je to jen placebo, nefunguje, vyhozené peníze. Bez diety a sportu jsou tyto kapsle k ničemu. To znamená, že není potřeba je vůbec brát, účinky sportu a diety to nijak nezvyšuje, ani to nemá žádné jiné benefity. Pouze a jen klamání spotřebitele, s hubnutím vám to nijak nepomůže.

Registrovaný uživatel14. srpna 2020

Cítím se lehčeji, ale to jen pocitově.. Určitě potlačuje chuť na jídlo.

Přijde mi, že když užívám na noc tak druhý den jsem více unavená pokud si nedám kávu nebo něco co mě nakopne

Jsem nerozhodná co se týká závěrečného hodnocení, vyzkouším ještě jedno balení.

Registrovaný uživatel18. května 2020

Ucinnost

Male mnozstvi

ve finale jsem spokojeny zakaznik

h.boguszova17. června 2024

prý funguje

hrr5. ledna 2024

Snadné užívání

Výsledky nejsou moc měřitelné

Pokud bych nestřídal noční a denní směny, tak by výsledek byl určitě lepší. Někdy se mi stává, že jdu spát dvakrát denně. A někdy spím jen tři hodiny, takže prostředek nemůže správně fungovat.

Registrovaný uživatel7. září 2023

Opravdu to asi funguje. Bříško mám menší. Sice na váze jsem neubyla, ale pocitově se cítím velmi dobře. A to jsem na začátku užívání.

nic

za rozumnou cenu, dobrý prostředek.

Registrovaný uživatel28. srpna 2023

věřím na Nutrend; Zatím jím 3měsíce a podle výsledku bych u sebe viděl spíše minimální výsledek.

Registrovaný uživatel6. července 2023

pomahaji,ale pomalu

ujde

Registrovaný uživatel15. května 2023

Pro mě nejlepší varianta spalovače ;-)

Registrovaný uživatel14. dubna 2023

velky pomocnik pri schazovani kil

doporucuji

Registrovaný uživatel1. dubna 2023

Nemohu posoudit účinky produktu z důvodu jeho časově krátkého užívání . Věřím, že za cca 3 měsíce budu moci objektivně vyhodnotit účinky produktu na organismus . S pozdravem Mgr. Mgr. Zdeněk Rozum