Po 2 měsících žádné výsledky.
Nový spalovač tuků, který je skvělý i před spaním. Fat Direct obsahuje účinnou kombinaci látek, která vás nechá v klidu spát. Neobsahuje stimulující látky a díky tomu jej můžete použít i ve večerních hodinách. Jedná se o doplněk stravy.
Porovnat ceny od 330 Kč5 | 70x | ||
4 | 20x | ||
3 | 15x | ||
2 | 3x | ||
1 | 21x |
Po 2 měsících žádné výsledky.
Žádný účinek
beru víc jak 3 týdny a žádná změna...
-vysoká cena -pálení rtů -pocit únavy -žádný úbytek na váze
Tento prostředek se mně neosvědčil. Po dvaceti dnech jsem začal pociťovat nepříjemné pálení okolo rtů. Vydržel jsem užívat po dobu šedesáti dnů a nezaznamenal jsem ve spojení s lehkým tréninkem a upravenou stravou žádný úbytek na váze. Tento produkt nedoporučuji.
Účinný, cítím se po delším používání (cca 4 měsíce) znatelně lépe (energie, moje váha). Doporučuji používat min.2,5 měsíce (moje zkušenost), poté znatelný účinek (alespoň pro mě).
Mohu vřele doporučit, produkt splnil mé očekávání v pomoci při hubnutí.
O žádných kladech nevím. Možná jen, že vám po něm není zle.
Nefunguje.
Vyhozené peníze. Znovu si již produkt nekoupím.
Přípravek nemá na váhu naprosto žádný vliv.
necítím ani nevidím žádné účinky či změny na sobě
Nevím
Ne
Nepomáhá, jsem unavená a nedokážu fungovat
Hezké balení
Nefunguje
Je to jen placebo, nefunguje, vyhozené peníze. Bez diety a sportu jsou tyto kapsle k ničemu. To znamená, že není potřeba je vůbec brát, účinky sportu a diety to nijak nezvyšuje, ani to nemá žádné jiné benefity. Pouze a jen klamání spotřebitele, s hubnutím vám to nijak nepomůže.
Cítím se lehčeji, ale to jen pocitově.. Určitě potlačuje chuť na jídlo.
Přijde mi, že když užívám na noc tak druhý den jsem více unavená pokud si nedám kávu nebo něco co mě nakopne
Jsem nerozhodná co se týká závěrečného hodnocení, vyzkouším ještě jedno balení.
Ucinnost
Male mnozstvi
ve finale jsem spokojeny zakaznik
prý funguje
Snadné užívání
Výsledky nejsou moc měřitelné
Pokud bych nestřídal noční a denní směny, tak by výsledek byl určitě lepší. Někdy se mi stává, že jdu spát dvakrát denně. A někdy spím jen tři hodiny, takže prostředek nemůže správně fungovat.
Opravdu to asi funguje. Bříško mám menší. Sice na váze jsem neubyla, ale pocitově se cítím velmi dobře. A to jsem na začátku užívání.
nic
za rozumnou cenu, dobrý prostředek.
věřím na Nutrend; Zatím jím 3měsíce a podle výsledku bych u sebe viděl spíše minimální výsledek.
pomahaji,ale pomalu
ujde
Pro mě nejlepší varianta spalovače ;-)
velky pomocnik pri schazovani kil
doporucuji
Nemohu posoudit účinky produktu z důvodu jeho časově krátkého užívání . Věřím, že za cca 3 měsíce budu moci objektivně vyhodnotit účinky produktu na organismus . S pozdravem Mgr. Mgr. Zdeněk Rozum