Hlavní obsah stránky
Obilovinová kuchařka: Od polévek po dezerty - Petr Klíma (2021, pevná)
Nahlásit
Nahlásit chybu
Světová, rok vydání 2021, počet stran 224, čeština, pevná / vázanáKonzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku. Obiloviny ale zdaleka nejsou jen produkty z bílé pšeničné mouky, nudné „zrní“ nebo prázdné sacharidy.…
Parametry
Výrobce | Nakladatelství Smart Press Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh kuchyně | světová Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2021 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 224 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh kuchařky | ostatní Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-88244-23-3 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení