No.0 je Super 1****
Vlasy jsou krásné, nahuštěné a hlavně si nedělaji co chteji.....jedině No.0 už si nedovedu bez tohoto přípravku mýt vlasy. Všem doporučuji i s No.3
Hloubková a intenzivní péče Olaplex No.0 pečuje a obnovuje vlasy poškozené chemickým ošetřením, ale i působením horka nebo slunečního záření. Funguje jako primer a připravuje vlasy na ošetření přípravkem No.3 Hair Perfector. Obnovuje strukturu vlasů, posiluje je a chrání. Je veganský a netestovaný na zvířatech.
Porovnat ceny od 391 Kč5 | 57x | ||
4 | 15x | ||
3 | 6x | ||
2 | 1x | ||
1 | 5x |
No.0 je Super 1****
Pomůže pri namáhaných vlasech zacelit, je potřeba použit opakovaně
Pumpička nemá dobrý rozprašovač, také nelze objednat ve vetsim balení,takže není rozprach, což je neprijemne. Je nutne dat pozor, aby takto nastrikane vlásy neulpely na obličeji , jinak okamžitě červený flek, podobný spálenine,
Celkove jako regenerace je produkt vhodný , je nutne požívat opakovaně pro docílení výsledku , cena poměrně vysoká , nemožnost koupit větší / výhodnější balení .
Nechytala mi barva na vlasy, aplikovala jsem 14 dnů před návštěvou kadeřnice
Nic jsem neshledala
Za mě vyhozené peníze.
Všechny produkty od Olaplex jsou TOP
Zatím dvakrát použity
Myslim ze je super, vlasy opravdu uzdravi o 70%
Cekala jswm vic vyrovnani a lesk ale ro nevadi, hlavne ze nejsou ponicene
Koupim znovu
Se všemi výrobky olaplexu jsem spokojená doporučuji vřele všem
Krásně podpoří účinek kůry no.3 Perfektní výsledky
Dávkování je strašně nepraktické
Musi se pouzit v kombinaci s olaplex 3, jsem 14 dni po stazení sve barvy vlasu na blond, po prvni aplikaci 0+3 jsou vlasy hebke, dobre se rozcesavají, jsou leskle. Staci male mnozstvi, neni to levne, ale vlasy jsou ozdobou zeny, tak proc si je neprizdobit ze?? Takze za me doporucuji
Zadne
Udělejme si radost dámy, zasloužíme si to !!
Super regenerace
Manipulace, informace o produktu a “výsledný efekt”
Super hladke vlasy
uz po prvom pouziti - vyrazne sa zlepsila kvalita vlasov, ako keby sa rozštiepene vlasy zacelili, vlasy si dlhe roky chemicky upravujem a potrebuju pravidelnu regeneraciu, tento produkt je vyborny
mierne vyplavy farbu z vlasov
produkt je skvely - ak mate poskodene vlasy, vyrazne regeneruje a cela rada je naozaj TOP a to mam vyskusane mnohe znacky
New effective and really necessary step in home treatment. Prepares to the next step No3. Just follow recommendations. Definitely recommend!
New effective and really necessary step in home treatment
Super produkt
Žádný jiný produkt nedokáže to,co Olaplex.
Žádné
Vynikajicí maska
veľmi dobrý produkt
Koupila jsem si tady celou doporučenou sadu na doma a tento produkt je součástí v péči o vlasy. Za mě super!
Nic