100% spokojenost
Vyživující, obnovující a stylingový vlasový olej je od značky Olaplex. Jedná se o mix nejúčinnějších olejů, které zajišťují hebkost, lesk a eliminaci roztřepených konečků. Výrobek dodává vlasům lesk a zdravý vzhled, obnovuje poškozená vlasová vlákna a eliminuje krepatění a elektrizující vlasy.
Porovnat ceny od 448 Kč5 | 112x | ||
4 | 22x | ||
3 | 9x | ||
2 | 4x | ||
1 | 6x |
100% spokojenost
Rychle dodání a olaplex mi pomáhá Remešová
Celkově jsem velmi spojena a vlasy se mi značně zlepšily.
kvalita
žádné
Používám při tepelné úpravě foukání vlasu
Plně plní mě ocekavani
Skvělý produkt
Skvělý produkt
vlasy su omnoho lesklejsie nie su mastne
na jemné vlasy - nezatíží a jsou lesklé - používám ho hlavně hlavně při fenování
na jemné vlasy - vlasy jsou mastnější hlavně konečky
Příjemný je v létě na slunci, ale konečky vlasů jsou slepeny-mám hodně jemné vlasy.
Krásné,hladké a lesklé vlasy.
Žádné
Super. Doporučuji.
skvělá péče na poškozené konečky vlasů, nádherná vůně
Nevím
Žádná změna
Olaplex je jednička
Zatial sa len ucim s opejom pracovat. Zatial asi nanasam vela mam vlasy akoby mastne ... uvidime casom
Super výrobek.
Nemastí vlasy.
Spokojenost.
Super olejíček, kterého stačí jen málo. Vlasy jsou po něm opravdu lesklého, ale ne mastné. Takže i když je drahý vydrží dlouho. Do vlasů dám vždy asi 4 kapky, vlasy Mám dlouhé a husté. Já ho používám s olaplex 6 a je to skvělá kombinace. Stejně tak jako ostatní výrobky olaplex, které mi opravdu zachránili vlasy.
Opravdu funguje.
Krásně voní, nemastí vlasy, dlouho vydrží.
Vysší cena
Na suché konečky to nejlepší.
Výborný, stačí na polodlhe vlasy 2-3 kvapky.
Žiadne
Odporúčam.
Stačí pár kapek, je super!
Pro suché,roztřepené konečky,super.
Nejsou zápory