Hrozně mě to zklamalo.

Hrozně mě to zklamalo.
Super rozprašovač na postřik např. stromků, byla jsem mile překvapena, splňuje co slibuje, pěkné balení v kufříku
Je perfektní .
Ale po třetímu stříkání ,už vůbec nestříká a nevím co s tím ? Dá se nějak reklamovat prosím ?
Už nefunguje !
upoutávka reklamy
přehnaná reklama
skutečnost je jiná
slabý výkon
Splnil očekávání, jednoduchá manipulace
Dobrý výrobek. Jednoduché ovládání.
Menší tlak. Zatím nebyl výrobek důkladně vyzkoušen,
Celkově dobrý.
Snadná údržba, dobré zpracování,
Kufřík ze slabého plastu,druhá baterie nemá udávanou výdrž
Skladný, snadno a rychle použitelný
Slabší výkon
Ani zdaleka nevyvine deklarovaný tlak.
Perfektní praktická mašinka s jednoduchým ovládáním.
Nejde o produkt, ale o hadičku. po prvním použití se zlomila. Koupil jsem jinou, trochu delší a výrazně kvalitnější a vše je v pořádku.
Doporučuji krásně čistí a myje.
Dobrá cena, sada včetně dvou akumulátorů
Zatím krátká doba na hodnocení daného zboží
Zboží zakoupené po vyzkoušení fungovalo bez problémů, uvidíme časem, jedná se o ONDRAGON aku tlaková myčka OD9011.
dětská hračka
Pořízeno na mytí kola, účel splňuje. Tlak není velký, ale účel plní.
Dobrý poměr cena výkon
Stačí pouze kbelík s vodou a umyji co potřebuji
Výkon a kvalita odpovídá ceně.
Za ty peníze je to dobrý.
Čekal jsem vyšší tlak.
Z mého pohledu dost velká spotřeba vody.2l láhev se vyprázdnila za cca 1min.Je lepší použít delší hadičku a kanystr.Akumulátory nemůžu posoudit.Ještě jsem nevybil ani jeden takže asi OK.
Silné baterie
Hodnocení 1
zalévání zahradky,mytí auta,
hodí se mi na mytí auta a vyčištění sudů na vodu na chatě. Samozřejmě já ocením lehkost při přepravě a při manipulaci.
Výrobek mám krátce, ale i přesto co jsem vyzkoušel jeho schopnosti můžu doporučit.