Hlavní obsah stránky
Operations Management: In The Hospitality Industry - Peter Szende a kol. [EN] (2021, pevná)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Angličtina, počet stran 280, rok vydání 2021, pevná / vázanáFrom restaurants to resorts, the hospitality industry demands strong operations management to delight guests, develop employees, and deliver financial returns. This introductory textbook provides students with fundamental techniques and tools to analyse and improve operational capabilities of any hospitality organization.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Informace
Popis
From restaurants to resorts, the hospitality industry demands strong operations management to delight guests, develop employees, and deliver financial returns. This introductory textbook provides students with fundamental techniques and tools to analyse and improve operational capabilities of any hospitality organization.
Kniha je v anglickém jazyce a má 280 stran.
Parametry
Kategorie | Kariéra a ekonomika Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | angličtina Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 280 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2021 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení