Hlavní obsah stránky
Pâtisserie: A Step-by-Step Guide to Creating Exquisite French Pastry - Philippe Urraca, Cecile Coulier, Michel Guerard (EN)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Francouzská, rok vydání 2017, počet stran 504, angličtina, pevná / vázanáEvery four years since 1924, the best French artisans contend to become Meilleur Ouvrier de France (MOF), literally the 'Best French Craftsman'. The president of this prestigious and unique competition, Philippe Urraca, selected 130 emblematic recipes that represent the best of French baking: croissants, millefeuilles, financiers, ParisBrest, eclairs, macarons, and more.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Every four years since 1924, the best French artisans contend to become Meilleur Ouvrier de France (MOF), literally the 'Best French Craftsman'. The president of this prestigious and unique competition, Philippe Urraca, selected 130 emblematic recipes that represent the best of French baking: croissants, millefeuilles, financiers, ParisBrest, eclairs, macarons, and more. Basic recipes and techniques are explained with detailed step-by-step instructions as well as professional tips, making this book a helpful reference for both amateurs and pros.
Parametry
Výrobce | Nakladatelství Slovart Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh kuchyně | francouzská Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2017 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 504 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | angličtina Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 9782812317415 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení