fritéza Recenze Patricca HFP-7

Recenze Patricca HFP-7

Patricca HFP-7 představuje multifunkční horkovzdušnou fritézu HFP-7. S touto fritézou se příprava jídla stane ještě jednodušší a hlavně zdravější. Díky cirkulaci horkého vzduchu docílíte u fritování až o 95% méně tuků. Pomocí nastavitelné teploty (80-200 °C) a nádobě s nepřilnavým povrchem se můžete u každého pokrmu těšit z rovnoměrné přípravy.

Ivana Skálová16. ledna 2025

Daleko méně hlučná než u dražšího konkurenčního výrobku. Jednoduché ovládání nepotřebuje mít složitý manuál. Povrch nádoby dobrý na údržbu.

Ufritovat 1kg hranolek trvá asi 50min., což je trochu déle než u konkurence.

Jelikož srovnávám s Acti Fry od konkurence, která je krapet dražší, oceňuji hlavně daleko méně hlučnosti. Spokojenost.

Registrovaný uživatel2. května 2023

Už jsme koupili druhou tu samou horkovzdušnou troubu jednu máme na chalupě druhou doma umí míchat hranolky prostě super

Registrovaný uživatel4. dubna 2022

produkt je fajn, ale chybí mi k tomu kucharka, podle které bych mphla vařit, takhle moc nevím, co na tom mohu fritovat.

Registrovaný uživatel5. února 2022

Ještě jsem nenašel

Registrovaný uživatel29. ledna 2022

Velmi chutné jídlo, jednoduchá obsluha.

Méně srozumitelný český návod

Registrovaný uživatel29. ledna 2022

Nepece nevari

Na nic

Registrovaný uživatel21. ledna 2022

Funkni

Špatně čitelný a málo podrobnější popis.

Registrovaný uživatel18. ledna 2022

Splnil mé očekávání bonus metla praktické ...snadná údržba

Akorát je psáno v návodu že se víko samo zavírá je na něm časovač ale jakkoli jsme zkoušeli tak jsme na to nepřišli ...

Registrovaný uživatel17. prosince 2021

skvělý design,velký vnitřní prostor s možností míchání,jednoduché ovládání.

Je to super výrobek a skvělá cena.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2021

Zatím spokojenost

treska 046. října 2021

varime s ni sice teprve tyden, ale co se jidla tyce, je to skvela friteza, az nekdy nedokazu uverit, jak moc nam z ni chutna jidlo

je trochu velka, kdyz ji nepouzivam, trochu mi prekazi

romanapol6. října 2021

Tato friteza je naprosto skvela. nejcasteji v ni delam masa a prilohy maso krasne stavnate vzdycky, diky velkemu objemu dokazu navarit i na dva dny najednou..velka spokojenost!

nevim zadne zatim

Petule Marisova3. října 2021

Mám ji krátce, zatím bez problému, funguje jak má

Hanka2. října 2021

Oceňuji přípravu jídla s minimem oleje. Vzhledem k početné rodině je super docela velký objem:) Jednoduché intuitivní ovládání.

Trochu neskladná.

Domii 942. října 2021

Velká kapacita Průhledné víko Automatické míchání Elegantní provedení

Jan Kruty 8530. září 2021

Skvělá fritéza, mnohokrát lepší, než Delimano. Povrch je nepřilnavý a perfektně se udržuje. Velká výhoda je průhledné víko a osvětlení. Moc mi také vyhovuje automatické míchání, které jde vypnout. Za ty peníze je to perfektní kup!J

Jsem nadšený!