Hlavní obsah stránky
Pečeme si sami chleba - Lutz Geisler
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2017, počet stran 264, češtinaSvérázný venkovský chléb, šťavnatý bramborový chléb, jemná křehká bageta, křupavá kůrka chleba s podmáslím – sbíhají se vám sliny v ústech? Pak si silně aromatické chleby a žemle docela jednoduše upečte sami. V této knize najdete nejen víc jak 40 vyvážených receptů, vhodných pro každodenní použití, ale také základy výroby od hnětení těsta až k hotovému chlebu, a řadu tipů.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Svérázný venkovský chléb, šťavnatý bramborový chléb, jemná křehká bageta, křupavá kůrka chleba s podmáslím – sbíhají se vám sliny v ústech? Pak si silně aromatické chleby a žemle docela jednoduše upečte sami. V této knize najdete nejen víc jak 40 vyvážených receptů, vhodných pro každodenní použití, ale také základy výroby od hnětení těsta až k hotovému chlebu, a řadu tipů. …
Parametry
Výrobce | Víkend Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2017 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 264 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-7433-182-4 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení