Hlavní obsah stránky
Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa - Jürgen Petra Lorenzovi
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2007, počet stran 152, slovenština, brožovanáRady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok.
Parametry
Výrobce | Ottovo Nakladatelství Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2007 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 152 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | slovenština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | brožovaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 80-7360-484-1 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení