Hlavní obsah stránky
Pěstování hub: Metody, postupy, zpracování - Tavis Lynch (2019, flexovazba)
Nahlásit
Nahlásit chybu
Čeština, počet stran 144, rok vydání 2019, flexo / polotuháHouby jsou plné vitaminů a antioxidantů a dodávají pokrmům jedinečnou chuť – ti, kteří nechtějí čekat na houbařskou sezonu, si je mohou sami vypěstovat. Není třeba se při tom omezit na tradiční žampiony, ale je možné ochutnat i druhy, které kdysi patřily mezi exotické, ale nyní jsou samozřejmostí, jako například šiitake, lišky, cremini, enoki a další.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Houby jsou plné vitaminů a antioxidantů a dodávají pokrmům jedinečnou chuť – ti, kteří nechtějí čekat na houbařskou sezonu, si je mohou sami vypěstovat. Není třeba se při tom omezit na tradiční žampiony, ale je možné ochutnat i druhy, které kdysi patřily mezi exotické, ale nyní jsou samozřejmostí, jako například šiitake, lišky, cremini, enoki a další.…
Parametry
Výrobce | Nakladatelství Esence Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Domov a zahrada Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 144 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2019 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | flexo / polotuhá Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-7549-934-9 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení