Odpovídá mým požadavkům a potřebám
OK
Multifunkční tlakový hrnec Philips HD2151/40 All-in-One Cooker s výkonem 2000 W a kapacitou 5 litrů. Je vyrobený v černém provedení a nabízí technologii rychlého uvolnění tlaku. Co všechno se dá v takovém hrnci vařit? Kromě klasického vaření, ohřívání, vaření v páře můžete tento multifunkční hrnec využít jako rýžovar nebo v něm péct, ale také připravit třeba jogurt. Bez problémů se do něj dají přidávat ingredience prostřednictví stejnojmenného tlačítka a pokud chcete zahustit omáčku, stačí opět stisknout takto označené tlačítko.
Porovnat ceny od 4 499 Kč5 | 5x | ||
4 | 0x | ||
3 | 0x | ||
2 | 0x | ||
1 | 1x |
Odpovídá mým požadavkům a potřebám
OK
Hrnec funguje dobře, má 35 programů.
Samolepka s "rychým návodem" na hrnci je v angličtině, takže manželka v jedné ruce drží tlustý podrobný návod v češtině a druhou ťuká na displej, ale často se splete a nadává. 35 programů se bez té samolepky nedá zapamatovat. (Dodány jsou ještě náhradní samolepky v ruštině a ukrajinštině.) Hrnec je vyroben v Rusku. Dodavatel ExaSoft lhal o „Přívětivém uživatelském rozhraní s pokyny krok za krokem“. Měl napsat, že je to angličtině.
Příště bych koupil kokurenční hrnec s podobnými programy, ale s popisky v češtině.
Nemá chybu. Vynikající tlakové vaření. O mnoho rychlejší než z běžného tlakového hrnce. Ještě všechny funkce jsem nepoužil. Je na to brzo. Pokud se však potenciální zákazník dostane k manuálu a časům zpracování dřív než zakoupí, vězte, že jsou informace v manuálu pravdivé. Viz časy pro přípravu jednotlivých druhů masa.
Nejsou mně zatím známy.
Můj nový velmi oblíbený pomocník v domácnosti. Výborné vývary, omáčky, vše bez hlídání.
Multifunkcnost, jednoduchost, rychlost . Jídlo velmi chutné
Perfektní hrnec, který šetří čas při vaření a máme čas na děti
Nic jsem nenašel
Je to opravdu super