Recenze Philips Sonicare HX8911/01 Healthy White+ bílý

Sonický elektrický zubní kartáček odstraní až o 100% více skvrn za pouhý 1 týden než manuální kartáček. Každý den si bezpečně zkrášlujte úsměv, aniž byste se museli vzdát milovaných jídel a nápojů, které zuby zbarvují! Je dokázáno, že sonický zubní kartáček Philips Sonicare HealthyWhite+ odstraňuje až o 100 % více skvrn za pouhý 1 týden a pomáhá vám tak k bělejším zubům.

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Dlouho jsem chodil kolem horké kaše, zkoumal zkušenosti lidí, koukal na různé modely a po týdnech padlo rozhodnutí. Jdu do sonického kartáčku. Chci ho vyzkoušet a kdyby mi nevyhovoval, tak ho do 90 dní vrátím. Nejvíce jsem se těšil, že nebudu muset používat zubní nit, protože se sonickým kartáčkem se proudem dostanu i do mezizubních prostor. A jak to po 3 měsících používání (od prosince 2016) dopadlo?

Více na CoVybrat.cz
Registrovaný uživatel10. října 2019

Volba intenzity.

Umístění ovladače intenzity

Registrovaný uživatel3. června 2019

dlouhá výdrž baterie příjemný pocit vyčištěných zubů

Registrovaný uživatel19. března 2019

- dostatečné funkce - ovládání intenzity

- lepší tělo, která bude sedět lépe v ruce a neklouzat

Registrovaný uživatel8. března 2018

dlouhá výdrž baterie 3 úrovně intenzity tímto katráčkem si neničím tolik dásně jako při normálním čištění je to pohodlné super je zvykací 14 denní režim kdy kartáček sám postupně přidává na intenzitě

stékající pasta (pěna z pasty) z úst po opláchnutí kartáčku zůstává v olasti zapínacího tlačítka( be spáře) a v oblasti kde je kartáček nasazený na tělo . - trochu dražší náhradní hlavice vs. normální kartáček

Kartáček jednoznačně doporučuji . Je to pohodlné a myslým i velmi kvalitní čístění zubů .

Registrovaný uživatel25. února 2018

Příjemné je, že 2 minuty s ním rychle utečou.

Zpočátku mě trnuly zuby, ale potřetí - počtvrté už to bylo bez problému.

Doporučuji, i když je třeba dočistění jednoštětinkovým kartáčkem nebo nití .

Registrovaný uživatel23. února 2018

Tento zubní kartáček zuby opravdu vyčistí .Je lehky,dobře se drží a vydrží dlouho v provozu bez nabíjení. Jsem spokojena.

Má podobný zvuk jako zubní vrtačka.

Registrovaný uživatel7. prosince 2017

Dělá co má