alternativa k lékům na předpis, používám i jako prevenci.

alternativa k lékům na předpis, používám i jako prevenci.
dobrá alternativa k lékům, které jsou na předpis. Je potřeba pár dnů, ale funguje.
Dostala jsem info od paní v bylinkové lékárně produkt beru podle návodu a budu ho opakovat jak je napsáno v příbalovém letáku.Účinky se dostaví po opakovaném užívání nic není hned
Zkušenost
na roupy nepomáhá
Okamžitě zabral
ve formě sirupu pro malou vnučku ,která si stěžovala na pálení řitního otvoru a zánět pohlaví.jelikož se pohybovala mezi domácími zvířaty,usoudila sem ,že mohla chytit parazity do střev.sirup ji opravdu pomohl.pilule jsem ještě nezkoušela ty mám pro sebe a staršího syna.použiji k jaru jako detox střev.dle mne pokud je to založeno opravdu na bylinkách k výše určeným potížím,jde o humání prostředek,že?
Klad??
Že to někdo koupí a díky DPH a dalším daním podpoří státní rozpočet
Nefunguje - jedná se o doplněk stravy - čili to může být cokoliv v líbivém obalu s marketingovými keci okolo. Pokud to nikomu neublíží, může z toho být dobrý business, neva že to nikomu nepomůže.
Jo taky jsem naletěl.
Kontaktujte raději svého lékaře. Předepíše zdarma Vermox, který rychle pomůže. vědu z toho nikdo dělat nebude. Bohužel to má poměrně dost lídí, takže není problém se nakazit. Čuně jen ten, kdo to neřeší.
Nemá to žádný efekt.Jen lék od doktora na předpis splní svůj účel.
Nezabral
Na roupy bez efektu.
Produkt je přírodní
Přírodní produkt , zabírá
Přírodní produkt
Specifická chuť.
vyborný na parazity
Preventivní, přírodní neškodný lék, který pročistí střeva přirozeným, neagresivním způsobem.
Vhodný i pro děti - pozor na dávkování !
dobrý na parazity
pomohol ale treba zopakovat liečbu po 3alebo4 tizdnoch
Na roupy nefunguje. Vyzkoušeno 2x.