Hlavní obsah stránky
Pivovarství: Teorie a praxe výroby piva - Gabriela Basařová a kol. (2021, pevná)

Pivovarství: Teorie a praxe výroby piva - Gabriela Basařová a kol. (2021, pevná)

Nahlásit
Nahlásit chybu

Rok vydání 2021, počet stran 952, čeština, pevná / vázaná, nápoje a koktejlyVzhledem k tomu, že vývoj pivovarského průmyslu od prvního vydání knihy pokračoval rychlým tempem, doplnili autoři jednotlivé kapitoly o aktuální informace týkající se nových technologií, zařízení a vědeckých poznatků včetně odkazů na nové zdroje informací. Kniha „Pivovarství“ pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Informace

Popis

Vzhledem k tomu, že vývoj pivovarského průmyslu od prvního vydání knihy pokračoval rychlým tempem, doplnili autoři jednotlivé kapitoly o aktuální informace týkající se nových technologií, zařízení a vědeckých poznatků včetně odkazů na nové zdroje informací. Kniha „Pivovarství“ pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva.

Parametry

VýrobceHavlíček Brain Team
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2021
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran952
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykčeština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbapevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Druh kuchařkynápoje a koktejly
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo978-80-87109-71-7
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení