Hlavní obsah stránky
Pizza: 50 snadných receptů - Academia Barilla
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2015, počet stran 128, čeština, pevná / vázanáExotičtější recepty vznikly použitím vynikajících italských produktů: parmské šunky, sýrů gorgonzola, provola a uzená scamorza, rajčat, artyčoků a hříbků. Mnoho přísad se inspirovalo v regionálních kuchyních a zdobení pizzy je skvělou příležitostí vyzdvihnout charakteristické speciality italských oblastí, obnovující harmonii již vytříbené tradice nebo pro vymýšlení nových.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Exotičtější recepty vznikly použitím vynikajících italských produktů: parmské šunky, sýrů gorgonzola, provola a uzená scamorza, rajčat, artyčoků a hříbků.
Mnoho přísad se inspirovalo v regionálních kuchyních a zdobení pizzy je skvělou příležitostí vyzdvihnout charakteristické speciality italských oblastí, obnovující harmonii již vytříbené tradice nebo pro vymýšlení nových. Představivosti se hranice nekladou.
Parametry
Výrobce | NAŠE VOJSKO Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2015 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 128 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení