používám už dlouho
Plantur39 Fyto-kofeinový šampon je speciálně navržen pro péči o barvené vlasy. Tento produkt je určen především pro ženy, které hledají účinnou péči pro své vlasy. Šampon má výrazné vlastnosti, které podporují růst vlasů. Jeho složení pomáhá aktivovat zdravý růst vlasových kořínků, což může přispět ke zlepšení celkového vzhledu vlasů.
5 | 85x | ||
4 | 27x | ||
3 | 5x | ||
2 | 0x | ||
1 | 5x |
používám už dlouho
Byl to pokus,který vyšel.Padání vlasů,kvalita nic moc.(Zdravotní stav a špatné klima v práci)Tento šampón je příjemný,dobře pění a hlavně po určité době vlasy přestaly padat ! Kondicionér je také dobrý na zvláčnění.Použití?Dříve každý den,teď každý třetí den.
Vřele doporučuji,je skvělý Plantáže 39 je bez chyby,alespoň pro mě.
určitě dobrý, problém nevyřeší, ale jistě pomáhá
Super
Spokojenost
nic moc ,efekt zatím žádný
Doporučila mi ho paní doktorka, používám 2x týdně
Žádné jsem nepozorovala.
Šampon vysouší pokožku,začaly mi padat z vlasů šupinky. Po umytí jsou vlasy tenké a velmi zacuchané, i když jsem použila rozčesávání a tonikum stejné značky. Mě tato značka vůbec nesedla. Mám doma ještě další balení,ale nepoužije ho.
Pění
Po delším užívání vlasy padají stále
Prostě šampon
zastavilo se vypadáváni vlasů
Jiný šampon už nepoužívám.
Vynikající
Vynikající
Koupím znovu
vyhovuje, přestaly mi padat vlasy, dorůstají
používám opakovaně, jsem spokojená i s vaší cenou
jsem moc spokojena,doporučuji
Používala jsem už v minulosti, zastavilo se mi padání vlasů a rychle rostou nové.
funguje
Hydratuje vlasy. Neelektrizují!
Nic
Budu ho kupovat nadále
Jsem s ním spokojena. Kupuji ho již delší dobu.