Hlavní obsah stránky
Preserving: Conserving, Salting, Smoking, Pickling - Mathiot Ginette (EN)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Angličtina, počet stran 336, rok vydání 2015, pevná / vázanáClassic French preserving techniques updated for a modern audience. A vibrant package crammed with every recipe you’ll ever need to conserve, salt, pickle, and smoke your own fresh produce.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Classic French preserving techniques updated for a modern audience. A vibrant package crammed with every recipe you’ll ever need to conserve, salt, pickle, and smoke your own fresh produce. Written by Ginette Mathiot and revised and updated by Clotilde Dusoulier of Chocolate and Zucchini. Preserving is an incredibly popular trend in food books and is growing. This book stands out as it includes techniques for smoking, pickling, and making charcuterie, allowing both home cooks and chefs to learn new preserving techniques.
Parametry
Výrobce | Nakladatelství Slovart Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Cizojazyčné knihy Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | angličtina Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 336 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2015 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vícejazyčná kniha | ne Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 9780714869520 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení