Hlavní obsah stránky
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - Kathryn Lukas, Shane Peterson (2021, pevná)
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2021, počet stran 372, čeština, pevná / vázaná, ostatníFermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity. Dosud ale neexistovala kniha, která by toto téma pojednávala s hlubokou znalostí věci, ale současně i poutavě a srozumitelně.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity. Dosud ale neexistovala kniha, která by toto téma pojednávala s hlubokou znalostí věci, ale současně i poutavě a srozumitelně. …
Parametry
Výrobce | ANAG Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2021 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 372 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh kuchařky | ostatní Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-7554-332-5 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení