všech deset pro tuto růžovou vodu, uchovává se v lednici, trošku mám v rozprašovači a každé den ráno i večer si "stříknu" do obličeje a na krk
žádné
výborné pro tonizaci pleti
Bio růžová voda Purity Vision je vyrobená šetrnou parní destilací ze vzácné růže damašské, která roste v srdci Bulharských hor v růžovém údolí. Sběr začíná již od brzkých ranních hodin, kdy se v květu rostlin tvoří největší množství esenciálních olejů, které slouží jako ochrana před nízkými teplotami v Bulharských horách. Zamilujete si ji pro její krásnou vůni a všestranné využití.…
Porovnat ceny od 143 Kč5 | 218x | ||
4 | 16x | ||
3 | 4x | ||
2 | 1x | ||
1 | 3x |
žádné
výborné pro tonizaci pleti
používá dcera, je spokojená, pravidelně nakupuje
dlouhodobě používám, má příznivé účinky na pleť. Mnohostranné použití.
Vyzkouším, zatím mám nově.
Osvezujici, uzasne voni. Celkove naprosto skvela prirodni kosmetika.
Obaly jsou skvele provedene. Skoda je pak vyhodit. Byl by dobry nejaky vratny system obalu a jejich znovupouzitelnost.
Používám už roky, výborná.
Pěkné voni
Kupuji pravidelně, nádherně voní a lze ji použít na mnoho způsobů.
Čistě přírodní produkt. Dá se v kosmetice i jídle/ nápajích skoro všude. Tahle větší varienta je levnější než ta malá, takže to je skvělé na doplnění.
Příjemná vůně Kvalitní výrobek od české firmy Kupuji již několik let
Používám jako tonikum na pleť nebo v létě na osvěžení. Stříkám i dceři do vlasů pro lepší rozčesávání.
Cena Kvalita Vůně
Super růžová voda, kupuji opakovaně. Používám místo pleťové vody a na rozčesávání vlasů. Používám i na dceru.
Krásná jemná vůně, osvěžuje pleť i dobře fixuje make-up.
Jednoznačně doporučuji, stejně jako spoustu dalších produktů od Purity Vision!
Mám ráda tu vůni růží, takže spokojenost.
nic
příjemná vůně, nevysušuje, používám již několik let
růžová voda je příjemná a pleť po jejím použití je svěží, používám ji delší dobu a jsem s ní velmi spokojená
S omlazující krémem je to slast pro pleť.
zatím nepoužito
Používám spolu s růžovým čistícím olejem od Purity Vision, jsem nadmíru spokojená. Doporučuji Hyaluronové růžové sérum, lepší pleť jsem neměla ani zamlada:)
Používám nejen růžovou vodu ale i růžový olej. Jsem s nimi spokojená.
Žádný.
Doporučila bych ostatním.
Používám pravidelně a jsem maximálně spokojená. Používám i na vlasy.