Hlavní obsah stránky
Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk

Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk

Nahlásit
Nahlásit chybu

Česká, rok vydání 2019, počet stran 584, čeština, pevná / vázanáKniha s názvem Receptury teplých pokrmů od Jaroslava Runštuka a kolektivu autorů vám přináší již osmé přepracované vydání. Vařte podle tradičních i moderních receptů s touto propracovanou kuchařkou plnou inspirace z české kuchyně.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Kniha s názvem Receptury teplých pokrmů od Jaroslava Runštuka a kolektivu autorů vám přináší již osmé přepracované vydání. Vařte podle tradičních i moderních receptů s touto propracovanou kuchařkou plnou inspirace z české kuchyně.

Klíčové vlastnosti
  • tradiční i moderní receptury

  • česká gastronomie

  • legislativní předpisy

  • informace o alergenech

  • doplněno o webové stránky

  • aplikace Gekon Lite

Receptury teplých pokrmů od Jaroslava Runštuka

Tato inspirativní kniha obsahuje necelých 600 stránek nejen receptů. Naleznete zde gastronomické předpisy, fakta o alergenech či tipy na speciální postupy při úpravě potravin. Kniha je navíc doplněna o webové stránky, které rozšiřují informace z knihy a slouží především pro odbornější veřejnost.

Obsah knihy

Kniha je vzhledem k předchozímu vydání aktualizována o legislativní a hygienické předpisy a o kapitolu s názvem Nové receptury s moderními recepty české kuchyně. Nechybí ani oddíl o alergenech včetně jejich seznamu, o povinnostech podnikatelů, co se informování zákazníků týče či sdělení UI SZPI. V neposlední řadě kniha zahrnuje výtěžnosti určitých surovin při přípravě pokrmů, a to za pomoci konvektomatů.

Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk
Rozšíření publikace

Pokud jste vlastníkem knihy, máte možnost se přihlásit na www.receptury.com, kde vás čekají další užitečné informace. Stránky využijí především vedoucí provozní zaměstnanci či studenti odborných škol. Nabízí rubriku s rozdělením masa na vepřové, hovězí, telecí, jehněčí, drůbeží a králičí či rubriku Receptury v moderní úpravě obsahující téměř 100 autentických fotografií různorodých receptů. Naleznete zde i překlady jídelních lístků do 4 světových jazyků zahrnující angličtinu, němčinu, polštinu a ruštinu, přičemž máte možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledáváte na základě kategorie pokrmů a pro ještě lepší přehled zahrnují exportované překlady čísla receptur.

Webová aplikace

Aplikaci Gekon Lite využijete jako majitel knihy pomocí aktivačního klíče přes již zmíněné webové stránky. Základní verze této omezené licence disponuje širokou škálou filtrů pro vyhledávání receptur, zařazováním receptů do kategorií a kalkulací množstevních surovin.

Parametry

VýrobceNakladatelství R Plus
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Druh kuchyněčeská
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2019
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran584
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykčeština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbapevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Druh kuchařkyostatní
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo978-80-904093-0-9
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení