Robotický vysavač Recenze Roborock S7

Recenze Roborock S7

Xiaomi Roborock S7 je robotický vysavač se systémem sonického vibračního mopování VibraRise, sacím výkonem 2500 Pa a výdrží baterie až 3 hodiny. Je také vybaven funkcí zvednutí mopovací podložky při detekci koberce, je to tedy perfektní robotický vysavač pro domácnosti, které mají různé typy podlah. Také členitost místností nebude dělat Xiaomi Roborock S7 problém, díky laserové navigaci…

Roborock S7
7 990 Kč

Hodnocení 96%

87 hodnocení

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Robotický vysavač Xiaomi Roborock S7 vynikání především v oblasti vytírání, ve které přišel s obrovskou inovací vibračního vytírání. Plusem je také přizvednutí mopovací utěrky při úklidu koberce. Celopryžový kartáč se snadno udržuje, ale podle majitelů chlupatých mazlíčků nesbírá chlupy tak dobře, jako jeho předchůdci.

inovace v mopování

design

kapacita baterie

víceúrovňové mapy

pořizovací cena

chlupy domácích mazlíčků

Více na CoVybrat.cz
Registrovaný uživatel29. září 2023

Skvěle vysaje i vytře celý byt. Používáno na 2x - samotné vysávání, samotné vytírání. Výdrž baterie. Ovládání přes aplikaci - možnost výběru jednotlivých místností, ploch, nebo naopak zakázané zóny.

Registrovaný uživatel28. července 2023

- dobré recenze - nízký, vejde se téměř všude - kombinace vysávání a vytírání - vysává velmi uspokojivě, dokonce i u stěny (občas v malém růžku zůstane trochu prachu) - téměř nemá problém s dlouhými vlasy (jen velmi zřídka je třeba zespodu očistit kolečka) - velmi dobře se orientuje v prostoru, zmapuje si byt a pak už nebloudí

- vytírání je horší, za vysavačem zůstává cca 5 cm mokrá cestička (jako od slimáka), zbytek mopu nevytírá. Lze částečně zlepšit navlhčením celého mopu před spuštěním

Velká spokojenost, perfektně vysává a je to velký pomocník. Velmi dobře se orientuje v prostoru, nenaráží. Pouze vytírání je trochu horší, ale lepší než nic :o)

Registrovaný uživatel17. dubna 2023

robotický vysavač vyšší kategorie, krásně vysává i mopuje, nedám na něho dopustit, šetří mi hodně práce a mohu vysávat v čase, kdy není nikdo doma, nikdo mi nešlape po mokré podlaze a nevýřím roztoče, na které je syn alergický. Robot nepracuje chaoticky , alel velmi systematicky. Lze naprogramovat zóny úklidu i místa, kde se pohybovat nemá. Sám pozná, když vjede na koberec. Používám ho každý den a jsem moc spokojená. Je chytrý, pozná schody a nesjede z nich, i když nemá naprogramovanou zónu, kam nemá jezdit.

při nejúčinnějším vysávání je relativně hlučný( např. se u toho nedá koukat na TV, když v místnosti vysává.

Všem velmi doporučuji tento výrobek.

Registrovaný uživatel2. prosince 2022

Dárek k Vánocům, takže ještě nebylo vyzkoušeno

Registrovaný uživatel5. října 2022

Vynikající na vytírání, žádné šmouhy, nabídne 3 stupně vytírání základní, hluboké a hluboké plus je možno na vytírací podložku nastříkat nějaký leštič na podlahy. Na základní vysávaní stačí, dostupné všechny náhradní díly narozdíl od jiných robotických vysavačů, ulehčuje práci a plno času, nepřejede psa

Špatně vysává psí chlupy Do mopovací nádoby nejde nalít čistič na podlahy, desinfekci nebo leštič velká škoda Pokud máte černé prahy nebo koberce hůř se mu přejíždí myslí jsi že to jsou schody Není kamarád s kablemi

Vysavač nabídne hodně věci, překoná i o hodně dražší modely, má jako jeden z mála vibrační mopování a nadzvednutí mopovací podložky pokud najede na koberec, dobrá orientace v prostoru, nepřejede psa

Registrovaný uživatel29. září 2022

Dobře vysává a slušně vytírá. Máme doma dva psy, takže super pomocník.

Není český návod, nemluví česky

Registrovaný uživatel4. září 2022

Nad očekávání rychlý, spolehlivý. Překoná snadno i náročnější terén. Intuitivní ovládání.

Po vytírání šmouhy na podlaze.

Registrovaný uživatel29. srpna 2022

Funguje skvěle, dobře vysává i vytírá (máme vinylové podlahy)

Skvělý pomocnik, funguje výborně, aplikace také bez problémů. Nemám co vytknout, spokojenost.

Registrovaný uživatel29. srpna 2022

Bohužel nemám s čím srovnávat, je to náš první robovysavač. Manželce se líbí, podlaha je nyní na mně. Nastavení vysavače si tedy vezme dost času, pokud chcete být trochu preciznější. Bez smartfounu a bez zkušeností s aplikacemi se neobejdete, takže pro starší generaci to asi moc nebude. Jako hračka pro tatínky je to dobré. Nedokonalosti zatím zjišťuji. Jinak za mě dávám pět hvězdiček, nedivím se, že má obecně vysoké hodnocení.

- těžce překonává prahy vyšší než 1,5 cm, musel jsem udělat dřevěné nájezdy, ale ani s nájezdy to není optimální provoz, - podle mne musíte vysavač skoro každý den pustit, zvláště pokud máte doma nějaké chlupaté zvířátko, jinak se špína a chlupy zažerou a mop s vysavačem je nezvládne odstzranit.

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Je celkem dost hlučný..

Registrovaný uživatel28. července 2022

Spokojenost, splnil mé očekávaní, saje i vytírá slušně - milé překvapil, výdrž ok, aplikace ok jen angličtině, ale i já neanglicky ml. pochopil jak s ní pracovat :-) . Prahy mi to přejíždí s problémy, ale mám je vyšší než 2 cm, tak že budu upravovat. Orientace v prostoru dobrá - milé překvapen (LIDAR). Mám jen kousek koberce hladší kde automaticky zvýší sací výkon, zbytek hladké podlahy. :-)

Registrovaný uživatel25. července 2022

Jsem spokojená, hodně mi ušetři práci

Registrovaný uživatel24. července 2022

Většinou nenaráží do překážek, mapování vice pater atd

Když jsou místnosti co se týče nábytku, hodně podobné, má někdy problém, určit kde je (to se děje pouze pokud ho vyndáte ze stanice a dáte do nějaké místnosti).

Registrovaný uživatel11. července 2022

dostal jsem doporučení.Jsem velmi spokojen

Super jsem velmi spokojen

Registrovaný uživatel2. června 2022

Jsem spokojený dělá co má a dělá to dobře

Registrovaný uživatel24. května 2022

zatim jsem plne neprozkoumal....

Registrovaný uživatel18. května 2022

Lehká instalace, intuitivní, vysává super, apka funguje.

Registrovaný uživatel11. května 2022

perfektni pomocnik, byl jsem nejdriv skepticky, ale vse funguje skvele, appka jen v AJ ale nam toto nevadi, je prehledna a funguje spolehlive, rozvrhli jsme si v ni patra, mistnosti, zony... vysavac tichy, AI je opravdu na dobre urovni. vysavani je dobre, obcas musite z mechanismu dostat vlasy, ale s tim se tak nejak pocitalo. dobre vytira i dlazbu, ktera ma na sobe vzor (nebere to jen pres uplny vrsek). je rychly a za hodku mame cele prizemi vysate a vytrene, upravena plocha cca 55m2 a baterie ubyla o 30%. dokaze prejet i trubkovitou konstrukci stojanu susaku, coz nas prijemne prekvapilo. reaguje chytre na zmeny v prostoru - premistovani veci behem uklidu, pohyb zvirete apod. pokud prepojim nabijecku do jine mistnosti, projede mistnosti, najde si ji a zacne se nabijet. podle navodu musi byt kolem nabijecky misto 0.5m na obe strany a pred ni 1.5m, tak s tim pocitejte. aplikaci mame na vicero telefonech, lze sdilet.

zatim nic, snad jen ze by i ten hadr po vytreni podlahy mohl sam vymachat :)

paradni pomocnik

Registrovaný uživatel10. května 2022

Výborný pomocník, dobře se v bytě zorientutoval, jezdí uklízet, kam ho pošleme.

- občas nevysaje dobře v rozích - někdy nezvládne kousky sena kolem klece s domácím mazlíčkem - při vytírání se mu nedaří tak dobře čistit fleky blízko stěn

Zkoušel jsme napřed levnější robotický vysavač, který se nebyl schopen v bytě ani po několikáté zorientovat a nebyl schopný celý byt uklidit. Investice do tohoto vysavače se určitě vyplatila, jsme velmi spokojení.