Hlavní obsah stránky
Salumi - Michael Ruhlman, Brian Polcyn [EN] (2012, pevná)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2012, počet stran 288, angličtina, pevná / vázanáUmění italského Salumi nyní dostupné americké kuchyni od autorů nejprodávanější knihy Charcuterie. Michael Ruhlman and Brian Polcyn inspired a revival of artisanal sausage making and bacon curing with their surprise hit, Charcuterie.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Umění italského Salumi nyní dostupné americké kuchyni od autorů nejprodávanější knihy Charcuterie. Michael Ruhlman and Brian Polcyn inspired a revival of artisanal sausage making and bacon curing with their surprise hit, Charcuterie. Now they delve deep into the Italian side of the craft with Salumi, a book that explores and simplifies the recipes and techniques of dry curing meats. As the sources and methods of making our food have become a national…
Parametry
Výrobce | Nakladatelství Slovart Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2012 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 288 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | angličtina Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 9780393068597 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení